ORANGES

oh dem, oh dem, oh dem

8 comments
erk, arini berblogwalk-ing tak sehebat ari2 yang lain kot.
cet, macam la ari lain hebat sangat. HA HA.

erm, aku ni bukan la blogger yang dah otai, yang dah lame bertapak dalam dunia blogging ni.
cume, dalam aku blogwalking tu. ade la benda yang aku kurang puas hati.

1. blog yang pasang auto-play lagu. tapi kalau lagu best, aku layankan je. ngee.
2. blog yang berat terlebih. punye lame tunggu. adekah aku same gak?
3. blog yang ade warning mesej. yang ok tu ok la. tapi kalau yang merepek2 tu, woah. sakit gak jiwe. tiap kali tu lah nak klik. penat la I.

tu je lah yang aku kurang puas hati kot.
aku dulu pernah letak lagu camtu gak. lame2 aku sendiri fed-up bukak blog sendiri. HU HU.





: sape nak ajar buat duit banyak2 ngan nuff? HU HU.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 .16kg daun berguguran:

kitatauke said...

sokong...lagu2 tu...kadang ok...kadang serabut...tgk atas mood...kdg2 layan gak....huhuuhuh

Iocus Theoda said...

huhu..adakah blogku antranya?

Hm..psl lagu tuh, kan best kalau ade radio station yg kte embed, xde la lagu dok yg sama jer...

anyway, tea, yg tag tu leh aku postpone jap tak? cam payah la nk jwb, soklan simple tp jwpan susah nak cari wo...

Fie aka Tea said...

kitatauke

kalau lagu serabut memang serabut dibuatnye. huhu



iocus theoda

xde lah. lagu kat blog nana, layannn~
hmm. that's why la. aku post lirik lagu and and embed lagu di atasnye tanpa auto-play. kalau nak dgr baru tekan. ngee.
nak letak lagu kat blog xsalah, asalkan bukan autoplay. kalau lagu headbanging terkejut aku tau. huhu.

orait je. pk2 kan. hee.

Mr Kamikaze said...

Sgt sokong...baik tak payah pasang lagu dlm blog, lebih2 yg auto play tue...sakit jiwa ..

I n n z said...

tang lagu tuh.
tak sukeeeee..

Fie aka Tea said...

mr kamikaze

ye, btol2.
tiap kali click page lain ade lagi. adess.


lnnz

same lorh. T___T

kitatauke said...

kl pakai laptop...biase tutup je sound....kl pakai desktop..leceh sket...nak tekan mouse....

Fie aka Tea said...

haah. tau xpe. HUHU.
tapi besenye kt lappy pun, fie kasi mute je. hahaha