ORANGES

adekah? oh, TAG!

9 comments
1) Adakah anda happy sekarang?
sedang2 je. :|

2) Kenapa anda happy?
eh, gua sedang2 je lah. tapi nak jawab gak. sebab, tadi kua jenjalan. HA HA

3) Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
-tidur
-online
-apekah? HA HA

4) Pernahkan anda menerima tag?
senyap sudah. ngek! KIH KIH

5) Nyatakan warna yang anda suka.
-PINK sudah.
-purple
-biru. wawawa

6) Berikan 6 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda tag supaya dapat respond. (klu nak lebih pown bley, kurang pown bley..)

cik shana
sesiapa yang terbaca ini post. HA HA

7) Nyatakan sifat orang yg anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy.
-cik shana ni. one of my BFF. dia sangat ok lah. cume kadang2 aku tak puas hati ngan dia. sebab, aku sengaja cari pasal kot. KEH KEH. sorry girl. memang sayang kau ketat2. :)
-cik nana. dah lama aku kenal dia. since skola rendah u. BFF aku gak. sayang kamu jugak. baik, suke goda aku. nasib baik iman kuat lagi.
-mrWann. salah seorang blogger yang rajin mengkomen kat blog aku. thanks yaw. anda ditag! muahaha.
-Mysara. cute girl. setiap blog entry dia memang best. tiap kali tu mesti aku bukak punye larh. walaupun tak mengkomen. HI HI.
-mytafa. another blogger yang rajin mengkomen. again, thanks. ngee. ditag juga lah.
-sesiapa yang terbaca ini post. korang memang best. so, pandai2 la korang buat benda alah ni. tak nak, takpe. aku tak pakse. heh.

8) Nie soklan cepu mas nieh. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
happy sesangat. cume kadang2 tu je ade rase tak puas hati. sebab aku manusia yang serba banyak ketidaksempurnaan. so sorry. hee.




: untuk no.7, penat la nak taip panjang2. my BFF, anda dalam hati aku. tak perlu nak coret banyak2 kan, kan? :D
: fatin amirah. anda tag saye. oh. thanks. HI HI
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 .16kg daun berguguran:

seyha said...

cmne ko buat button like ni??heee

Fie aka Tea said...

aku kasi link kt ko oke. aku nk post, xbrani. nt tuan tanah marah. hee.

www.liyanaa.com

g belek2. sumpah banyak!

Iocus Theoda said...

hehehe...thanks tag.Akanku buat secepat mungkin! :)

mytafa said...

arghh...aku sudah ditagged, tagged sini balik bolehkah..hiks~

Fie aka Tea said...

err. jangan la tag sini balek. hihi

mrWann said...

waaa???kne tag!!huhuhu
thnx yaa..

Fie aka Tea said...

hee. welkam2. :)

SHana said...

aku tagged ko balik...

hahaha

xDD

Fie aka Tea said...

ngek! mane boleh. haha