ORANGES

ku impi euforia cinta kita

11 comments
tepat kul 12 pagi tadi, bertarikhkan 28 april 2010,
adalah birthday kawan aku yang paling rapat. BFF.
nana. heheh.

sayang ko padat2, benci ko zero2. sorry takde hadiah, tak sempat nak post.
tetibe acik tu tak kasi aku anta pape kat kau. -cite dongeng-
sekadar wish. tapi tu bermakna kat aku.
sebab aku ingat kat kau. hee.

baik2 jage diri, moga kau sihat selalu. and berjaya dunia akhirat. fullstop.
eh, ade lagi. nanti2 jangan lupe kat aku.
sebab kalau kau lupe kat aku, insan yang bernama Tea ni akan sedih sebab kau taknak kawan dia lagi.
dah tu, takmau la hidap paranoia tu. aku tak suke benda tu. huhu.


khas untukmu, kawan.




: kawan2 yang sambut birthday april ni, happy birthday untuk korang gak.
: sori kalau aku terlupa nak wish kat sesape. :|
: gile seksaited aku doe. HA HA
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 .16kg daun berguguran:

SHana said...

huuuu... tenkiu!!

terharu.. sgt3!!

xDD

tatau nk ckp ape.. speechless...

hahaha


btw, syg ketat2!

Fie aka Tea said...

haha. aku excited gile. pehal tah.

Kie-yu said...

hepy besday nana! hehe. mcm kenal je. xpe. saudara sesama islam~

SHana said...

ak lagik excited...

sbb dah 18 kot??

xDD

Fie aka Tea said...

kie-yu: macam knl gn sape? heheh.

Fie aka Tea said...

shana: erk?? ala, aku nk 18 gk ah kalo cmtuh. hahaha

SHana said...

kie-yu: thx for the wish!!!

tea: cpt la bln 10... leh aje ko 18... hahaha

xDD

sebelas said...

selamat hari jadi nana :)



http://nomborsebelas.blogspot.com/

Fie aka Tea said...

shana: alala. xpe la. nanti2 je aku 18 gak. teringin muda berkali2 dalam hidup. hahaha.

SHana said...

sebelas: thx 4 the wish

tea: walaupun ak da 18, but ak masih lagik forever young

cehhh

xDD

Fie aka Tea said...

cehh. ko pun dah terperasan ke? sape la ko ikut nih. LOLOLOLOLOL