ORANGES

Kegigihan mereka memang terserlah ..

34 comments


ehem .. harini dah 1 haribulan kan ? dah puasa kan ? ada tak yang dah uzur hari pertama ni ? kehkehkeh ..

seperti yang aku dah janjikan ..


dahsyat betul penangan pengomen tegar ni sume .. thanks sebab terus menerus bagi support kat blog picisan ni .. aku letak senarai list tu 66 orang .. ramai .. tapi kat sini aku list kan 16 je .. *takmo kecik hati ye*

  1. http://ipai-ans.blogspot.com
  2. http://coretanakhir.blogspot.com
  3. http://www.trioseposen.com
  4. http://platunkhaz.blogspot.com
  5. http://skytechxtreme.blogspot.com
  6. http://sitikektus.blogspot.com
  7. http://eyfaaliasstory.blogspot.com
  8. http://abglan.com
  9. http://mohdnaser.blogspot.com
  10. http://fadzli-rt.blogspot.com
  11. http://ubibadok.blogspot.com
  12. http://www.my-shopping2u.com
  13. http://lemonribena.blogspot.com
  14. http://www.mejuez.com
  15. http://luvmaxle.blogspot.com
  16. http://www.inikisahtia.com

berdasarkan nombor 1 dan 2 , dimonopoli oleh iPai (http://ipai-ans.blogspot.com) dan Abang Stalker (http://coretanakhir.blogspot.com) .. kegigihan memang terserlah nak mengomen kat blog aku ni ..



korang berdua ni , nanti pegi PM aku dekat FB boleh ? hee .. congrats by the way ..

yang lain-lain , try next month pulak .. yang penting korang sume memang hebat .. laju je jari memasing ehh nak drop kan komen kat ruang bawah ni .. memang pengomen sejati lah ..

err , aku nak buat rombakan semula .. mungkin bulan depan je lah aku bagi last reward .. bulan 9 aku takut aku tak terkejar nak jengah blog sendiri ..

aku dah macam nak amik keputusan berehat sebentar dari dunia berblogging ..



notakaki:
congrats , jangan lupa PM aku tau .. ;p
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

34 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

blog bro ahmad dah kena pintas ....ohh, kena kejar balik ni

Acik said...

berehat dr dunia blogging? ops ...

tahniah kp 2 pengomen tegar tu! mereka memang d bomb!

SoLy SoLicious said...

si ipai tu memang commentator yang tegar la..haha

iPai said...

e eh .. hampir terlupa yg tea ada sumtin dgn pasal komen2 ni ..


terima kasih ye ..

hira said...

wah, hebat! hehe

sergeant keroro said...

la, kenapa nak berehat??

bila dah masuk u, sehari satu update boleh :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

nak rehat dari dunia blogging ? kenapa ? Tea ada keja ek ?

abglan said...

Hu hu... kembang idung haku, tp masih tak leh lawan bro ahmad... grrr

p/s: Tea, ape wiget untuk kesan pengomen terbanyak?

Tea Dno said...

@abglan
hahaaa. tak sudah2 nak lawan bro ahmad ye.


p/s: try take alook kat sini. http://www.bloggersentral.com/2010/02/top-commentators-cloud-widget.html

Tea Dno said...

@Bro ahmad
cepat cepat kejar. :D

Tea Dno said...

@Acik
macam nak je. hahah. belum konfem. kena tengok dulu bulan 9 nanti camne. :)

Tea Dno said...

@SoLy SoLicious
haha. tahu takpe.

Tea Dno said...

@iPai
most welcome. :)

Tea Dno said...

@hira
haha memang hebat. xD

Tea Dno said...

@sergeant keroro
idea dah makin kurang kot. huahuahuahua.

belum konfem lagipun. :)

Tea Dno said...

@tia @ Ini Kisah Tia
huhuh. lebih kurang camtu laa. :)

siti kektus said...

mmg tak leh lah nak lawan ipai dah. haha :p




kuat jugak kite mengomen kat sini ek. ;)

siti kektus said...

nak kalahkan ipai, mmg tak kan boleh lah. haha :p



terer jugak wa mengomen ek. haha :p *eh, ter wa pulak* ^^

abglan said...

hu hu... dah gi tgk dah... :) tp tak berkenan lak wak ka ka ka

Abang Stalker said...

tea,abg kne PM kt fb ke?

meh la bg abg fb tea k.htr kt blog abg tau. ;)

Abang Stalker said...

nti abg add tea :D

Ezad Skytech said...

bila da tersenarai ni pon da cukup best da..hee..=D

Tea Dno said...

@siti kektus
hehe.. siti memang kuat mengomen dan mengomel pun kat sini.. kehkeh,,

Tea Dno said...

@siti kektus
alah yeke takleh lawan ipai? hahah.

Tea Dno said...

@abglan
eh tak berkenan pulak dia. ;p

Tea Dno said...

@Abang Stalker
hehe. PM jangan tak pm. :)

Tea Dno said...

@Abang Stalker
yea, add add!~ hehe,

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
hehe. memang best. camtu jugak la yang tea rasa bila kat blog orang lain. :)

alif haris said...

hohoho .. ipai memonopoli blog ni gak hehehe :D

Nani said...

i'm new follower...

H.J said...

tak sangka aku pom termasuk sekali..hehe

Tea Dno said...

@alif haris
ipai memang. hahaha.

Tea Dno said...

@Nani
oh tengs ye. :D

Tea Dno said...

@H.J
hehe untunglaa. :)