ORANGES

Siapa kata kad raya semakin dilupakan ?

22 comments


siang tadi entry pasal dah pasang lagu raya kan .. pastu masa tengah menaip entry tu , boleh terpikir pasal kad raya pulak .. eh .. dah lama tak dapat kad raya tau , kad perpisahan ada lah dapat .. sadis je ..

bila dah terpikir tu , dah boleh kira sebagai niat .. hoho , niat yang baik baiklah diteruskan je .. lagipun , apa lah nak berkira sangat .. ada rezeki , boleh lah ber-sharing-sharing bagai .. *doakan aku terus kaya wakaka*

murah-murah , sape cepat dia dapat ..

jadi , ada yang berminat dengan kad comel-comel di atas ? sorry lah , sebab bukan kad mahal-mahal .. nak hantar pun sekadar suka-suka .. Siti Kektus dah PM aku .. so , korang bila lagi ?

pergi cek kat sini dulu , Secret Propaganda .. korang cepat bertindak , nanti aku pun cepat lah hantar dan pantas juga lah kad raya sampai kat rumah korang okay .. kehkehkeh ..



notakaki:
pergi cari setem pula ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

kite dah PM dah! :P

sergeant keroro said...

nak nak, hehe :P

Tea Dno said...

@EYFAalias
haha ok thanks.. :D

Tea Dno said...

@sergeant keroro
hihi.. ok ok.. :D

Nisa said...

baiknya :D gud gud!

Ezad Skytech said...

nak jugak..heee~

Tea Dno said...

@Nisa
nak tak? kihkih..

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
meh la tekan link yang last tu.. hahaha.. alah, PM je lah.. :D

Ezy Chiaki said...

comel je kad2 raya 2..
hehekk

Tea Dno said...

@Ezy Chiaki
ngeh3.. nak? ngeh3..

Ezad Skytech said...

hee..lama da tak dapat kad raya ni.. :)

diana said...

kad raya lawa2 la..:)

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
sama laa.. haha..

Tea Dno said...

@diana
taun ni jumpa yang comel lak, compare dengan tahun lepas punya..

Bro ahmad said...

tak dapat kad raya bro majuk....(

Tea Dno said...

@Bro ahmad
kasi PM alamat.

alif haris said...

hhaha .. alif dah PM kt fb tea :)
kalau ade lg la ye hehehe

siti kektus said...

tenkiu tea. ;)



nak kad besar punya. haha

Tea Dno said...

@alif haris
haha .. ada lagi .. banyaakkkk..

Tea Dno said...

@siti kektus
welkem.. amboi.. penumbuk beso nak tak? haha..

puteri said...

ade lg ke??putri nak satu bole? >_<

Tea Dno said...

@puteri
ada.. boleh aje.. PM la.. :D