ORANGES

Lagu Dihati oh! siCinta

32 comments


klik gambar ni kalau nak join ..

ermm .. aaa .. ermm .. untuk soalan yang diajukan , aku pilih soalan yang ke-3 lah .. yang ni macam boleh jawab sikit , itu pun sikit je dari yang lain terus zero/blank/blur dan seangkatannya .. @.@

ini contest , dan ada 3 soalan yang dikemukakan .. korang just pilih mana-mana 1 yang korang nak jawab .. pada aku , agak mencabar jugak lah .. tapi korang kan genius sekalian .. hadiah pun best ..

dengan ini , aku memberikan jawapan wanita tersebut adalah Britney Spears dengan lagunya yang bertajuk Hold It Against Me .. huu , main tibai je ni .. *tapi harapnya betul*

UPDATE:
lupa nak tag pulak semalam .. adess .. seorang saja kan ? okeh , okeh ..




notakaki:
aku ingat petang tadi punya post dah publish , tak rupanya .. esok je lah ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 .16kg daun berguguran:

izfanora said...

gud luck dear.. :)

Bro ahmad said...

semoga berjaya tea..:)

Bro ahmad said...

tea pun pr2 tahniah..sama2 dapat

Faidhatul Arfah said...

britney spears ?? hehe (:

sergeant keroro said...

ape ni?

sergeant keroro said...

contest ke segmen?

hehe :p

H.J said...

entry mana tu tea??haha

Tea Dno said...

@izfanora
tengs izfa.. :D

Tea Dno said...

@Bro ahmad
terima kasih bro..

Tea Dno said...

@Bro ahmad
haah.. bro dah pandai main SEO lah ye skang.. :)

Tea Dno said...

@Faidhatul Arfah
hehe, kenapa?

Tea Dno said...

@sergeant keroro
hehe soalan. pegi la tengok. :D

Tea Dno said...

@sergeant keroro
contest. jumpa masa pegi blogwalking. hehe.

Tea Dno said...

@H.J
entry cik sicinta tu. hehe. tea jumpa, tea join je lah. ngeh3. jom join? ;)

alif haris said...

hai tea :)
semoga menang GA tu hehe
nnt cuting2 r hadiah tu hahaha

Ezay Hadry said...

gudluck..hope betul

zieyzain said...

a Lot Thanxx joining dear,..nnti tunggu resultnya yah =)

zieyzain said...

opss,..tea xtag teman yah? ehehe..

siti kektus said...

aih. macam seronok. :)

siti kektus said...

btw, gudluck beb. ^^

anismelon said...

aah tea..ape nie..tak faham..:D

Tea Dno said...

@alif haris
amboih siap nak cutting bagai. ;p

Tea Dno said...

@Ezay Hadry
harapnya begitu lah. hee.

Tea Dno said...

@zieyzain
welcome dear. oke. :)

Tea Dno said...

@zieyzain
ahaha. lupa seyh. sorry tau. dah update semula. :D

Tea Dno said...

@siti kektus
jom la masuk. hehe.

Tea Dno said...

@siti kektus
thanks sis. :D

Tea Dno said...

@anismelon
contest, anis. hee. try r tekan gambar tu. best oo. ;)

iPai said...

er .. cam tak paham laa plak .. uhuh

Tea Dno said...

@iPai
memula tea pun tak paham. haha.

Syuxer said...

lagu britney spears iaitu baby one more time err gitu ke tajuknya??heheh itu lagu syuk minat heheh

Tea Dno said...

@Syuxer
haha ... hit me baby one more time ye ? sama lah.. lagu tu memang best..