ORANGES

Saya Mahu Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com

16 comments


klik klik klik untuk join ..

memandangkan aku di-tag oleh 2 orang iaitu Bro Ahmad dan Ezad , jadi aku join lah GA ni .. lagipun , nampak unik dan dah tentu rasa hebat kalau dapat duit-duit syiling ni .. kehkehkeh .. korang , jom lah join sekali ..

please ..

please ..

please ..

aku nak tag:
EyfaALIAS
iPai
Sergeant Keroro
Siti Kektus
abglan
anismelon
deeyamorten
Mohd. Naser



notakaki:
fuhh fuhh moga-moga dapat ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

abglan said...

huh!! okey Tea, aku dah join... kala lg sorg yg ko tag masuk, dah bleh menang dah :)

Tea Dno said...

@abglan
hihi. join tau join tau. :D

anismelon said...

hehe..t anis free anis join erk..

siti kektus said...

kena join lah ni kasi tea mng? insyaallah kite buat nanti. ;)


gud luck tea. ;)

Tea Dno said...

@anismelon
heheh tenkiu tenkiu.. :D

Tea Dno said...

@siti kektus
haha tak kira lah sape menang.. tapi nak merasa gak menang.. hihihi..

Abang Stalker said...

duit ni bole bli aiskem pop x? :D

Tea Dno said...

@Abang Stalker
ahaha.. entah laa ekk.. kehkehk..

EYFAalias said...

okay okay. kejap lg eyfa join. hehehhee

EYFAalias said...

thanks sbb tag eyfa tauuu

EYFAalias said...

eh jap. cmne nak join? link xde? hmmmmmmm

Tea Dno said...

@EYFAalias
thanks eyfa.. hohohooho..

Tea Dno said...

@EYFAalias
welcome dear.. :D

Tea Dno said...

@EYFAalias
huhu. mokcik dah tua nak, lupa lak.. ni dah letak.. sorry ye eyfa.. huhuhu.. sorry..

Ezad Skytech said...

macam best kalau syiling2 tu..hee~

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
haha.. best kan kalau dapat.. :D