ORANGES

Game dulu mengembalikan zaman kanak-kanak ..

20 comments



pernah tengok tak rupa laman web kat atas ?

ish , ish ..

itu tempat aku main game online kot , masa kecik-kecik .. takde lah kecik sangat .. dalam darjah 6 gitu lah .. aku tak pandai nak main RO ke , DOTA ke or sume online games yang lain lain tu ..

dah lama tak bukak , sekali teringat pulak dalam kepala otak ni .. web ni kita boleh Create A Pet yang kita suka .. dengan syarat kena daftar dulu lah .. standard lah tu , nak tulis dalam blog pun kena Sign Up kan ..

oh yeah , dah addicted balik .. entah berapa lama pulak ..

then , haiwan peliharaan maya kita ni nak kena kasi makan , main-main dengan dia .. kasi lawan dengan opponent .. depends lah , boleh explore world dalam tu jugak lah ..

eh , lupa nak bagitau nama website ni , Neopets.com ..

yang aku paling suka nak membandingkan dengan kawan aku dulu adalah duit dalam bank dan berapa high score setiap kali main game , untuk tambahkan Neopoints (nama duit dalam Neopets.com tu) ..

so , maju tak aku kecik-kecik main benda alah tu ? taknak lah compare dengan korang yang main game online perang-perang tu , sebab aku tak amik tahu sikit pun .. perempuan lembut lah katakan *yo yo all je* ..



notakaki:
-ni salah 1 reasons kenapa dah jarang BW ..
-ranking top commentators terkini: Siti Kektus (95) , iPai (84)
-kad raya ! pergi cek Fanpage .. sape cepat dapat dulu ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

SoLy SoLicious said...

nak kad rya jugak...heeeee

sy suke men king.com :)

siti kektus said...

sangat advance ok kecik2 dah reti main game macam tu.

kite darjah tu reti main dam aji sama jutaria je. hoho :p

Tea Dno said...

@SoLy SoLicious
hihi.. PM laa.. :)

Tea Dno said...

@siti kektus
haha.. itu main jugak.. digelar permainan offline.. lalala.. ;p

siti kektus said...

wallaa. patotlah bz, main game saje rupenya. :p

Tea Dno said...

@siti kektus
hihihi.. shhh... jangan gtau kuat2.. ;p

Ezad Skytech said...

haha...main game rupanya..patut la susah nak nampak dalam dunia blog ni..hee~

Ezad Skytech said...

tak pernah masuk pulak laman web ni..hee!~

Wanz Mejuez said...

ptot lama tk bw yee... . ahahaha main game rupa nya... =)ptot lama tk bw yee... . ahahaha main game rupa nya... =)

sergeant keroro said...

ala, keroro xde dalam top 2. best ke game tu? :P

EYFAalias said...

jangan la kasi eyfa main game, nanti mesti bf eyfa terbiar. hahahaha.

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
tu lahh.. dah masuk dunia kanak-kanak semula.. ngeee...

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
haha.. dah tak femes kot website ni.. dulu-dulu femes jugak di kalangan kami kami kat sekolah ni.. nge...

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
hhaha.. tu lah.. sorry ye.. :D

Tea Dno said...

@sergeant keroro
hikhik.. ;p usaha lagi.. best jugak laa.. utk bebudak macam tea.. lalala..

Tea Dno said...

@EYFAalias
hahah.. alololo.. sian incik BF eyfa nanti.. ;p

Bro ahmad said...

tea bro tak reti main game..boleh ajar hehee
kalau kat blog boleh je bela ikan atau hamster hahaaa XD

Tea Dno said...

@Bro ahmad
takyah ajar ne. blajar sendiri pun bole. nak bela guinea pig. xDD

abglan said...

Aiyak.. sejak berblog, tak sempat nak main game

Tea Dno said...

@abglan
haha.. ;p