ORANGES

Lesbian itu bukan aku ..

33 comments


lelaki suka lelaki digelar gay kan ..

tapi aku suka tengok perempuan , takkan nak kata aku lesbian pulak ? gay ? lagi tak relevan .. suka tengok saja , bukan suka sampai menikam ke hati .. itu nanti memang jadi kes parah lah kot ..

aku suka perhatikan perempuan ni .. dari sikap , pemakaian dia .. camne cara dia berinteraksi dengan orang lain .. sebab , yang baik tu aku cuba adaptasi dalam diri aku ni .. aku bukan perempuan yang lemah gemalai ..

tapi , mungkin jugak dari cara pemerhatian aku tu akan ada orang yang salah anggap .. mungkin mulut-mulut puaka ni akan cakap , yang aku ni bernafsu songsang lah apa lah .. suka hati korang , korang punya mulut ..

masa Form 2 , aku ada sorang bestfriend *perempuan* ni .. memang suka berkawan dengan dia sebab cara dia tersendiri .. cantik , comel .. kami memang rapat lah sampai ada member lelaki cakap kami lesbo ..

hoi budak lelaki itu , aku ingat sampai skang apa kau cakap ! *tetiba marah*


aku rasa , sesuka aku kat perempuan pun tak pernah pulak aku nak jadikan seseorang tu sebagai teman wanita aku .. heh , melampau , melampau .. nanti lagi tambah melarat , aku jugak yang kesian ..

even aku dah ada laki teman lelaki skang ni pun , mata still meliar tengok couple sekeliling .. bukan memandang kat lelaki tapi kat si perempuannya .. eh , biarlah .. aku punya mata nak pandang ..

dari aku pandang kat lelaki tu lebih-lebih , aku jugak yang kena .. teman lelaki sendiri marah , si awek kepada lelaki tersebut pun mesti mengamuk kat aku nanti kan kan ?

agaknya , kalau aku takde teman lelaki lah kan .. adakah aku akan jadi pengkid atau lesbian ? err , sungguh tak sesuai gitu .. simpang malaikat 44 .. biar aku jadi wanita sejati saja lah , itu dah cukup ..

setakat ni aku masih normal ..



notakaki:
hari ini adalah sesi meletihkan kaki sendiri ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

33 .16kg daun berguguran:

Wanz Mejuez said...

biasa lah cik tea... kalau lelaki tgk perempuan tu terlebih rapat dari sana ke sini bersama je kompem pandangan pertama dia mengatakan lesbo... huhuhuiu

Luqeem™ said...

laki memang camtu..laki daya tarikan hanya kepada perempuan..ppuan pula daya tarikan dia kpada laki dan prempuan..

H.J said...

syukurlah jalo masih normal..ahaha

Ezad Skytech said...

sedap2 mulut je panggil org mcm tu kan..dia tak pernah rasa makan tapak tangan berkelajuan 220 km/j kot tea..hee~

Ezad Skytech said...

sesi meletihan kaki..? buat pe tu..jogging ke..? takkan la kot bulan2 puasa ni..hee~

sergeant keroro said...

hehe, cuci mata kan?

sergeant keroro said...

jugdemental mungkin?

sergeant keroro said...

usha awek la best, mantop. HAHA

syerz eyryn said...

haha. . ta smestinye ta de bf, 2 lesbian !
mengarut :)

EYFAalias said...

haha. tak ada kerja nak jd less. eyfa pn suka usha couple2. tp pandang yang perempuan. hehee

NasZ said...

haha..biasala tu. pandangan orang pada kita berbeza.

MOHD NASER.com

fairuz said...

tapi kadang2 aku rase lelaki ni sangat menyesakkan. kbai haha

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
haha. lagipun masa tu muda remaja lagi. kehkeh. pikiran pun bebudak lagi. ==,

Tea Dno said...

@Luqeem™
oh gitu eh? hee, baru tau.

Tea Dno said...

@H.J
Alhamdulillah. haha.

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
huyoo laju nye tangan. haha. patutnya kasi makan kasut saiz 6 je waktu tu. ==,

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
melampau le. berjalan nyopping nyopping. haha.

Tea Dno said...

@sergeant keroro
haha lebih kurang.

Tea Dno said...

@sergeant keroro
mungkin juga. kehkeh.

Tea Dno said...

@sergeant keroro
amboi amboi kero. report kat neko-chan mau? ;p

Tea Dno said...

@syerz eyryn
haha memang mengarut pun. ;p

Tea Dno said...

@EYFAalias
sama sepesen. :D

Tea Dno said...

@NasZ
haah, ada yang boleh terima. ada tu, tetiba je nak jijik tak tentu pasal. ==,

Tea Dno said...

@fairuz
err haha. adoih.

siti kektus said...

pompuan cantek pon kite suka usha! haha :p

siti kektus said...

tapi kalau lelaki tengok pompuan cantek lama2 tak boleh. ^^

siti kektus said...

tapi kalau shopping macam tak letih je tea. kan seronok. ^^

Tea Dno said...

@siti kektus
ahaa. kita sama lahh! :D

Tea Dno said...

@siti kektus
haha memang takleh, nak kena pelangkung? lalalaa~~

Tea Dno said...

@siti kektus
hee masa shopping memang tak letih. dah balik baru terasa. xDD

iPai said...

budak laki masa form 2 tak paham lg kot ..

perempuan biasanya memang rapat2 pon ..

susah nak detect lesbo dikalangan perempuan macam senang nak detect laki gay ..

tp selagi tea stret ok je .. hehe

Tea Dno said...

@iPai
haah. lagi2 baru nak up kannn.

perempuan memang gitu. kalau rapat, rapat gila..

lelaki boleh tengok gaya.. kalau gedik2 tu.. euww..

Syuxer said...

boleh jadi lesbian kalau rapat gila hehhe..yela bila dah rapat sangat dengan kaum sejenis,cam dah tak berapa ngam dengan kaum lain heheh...