ORANGES

WORDLESS WEDNESDAY #9

12 comments



kecil ..
comel ..
bukan besar ..
boleh juga gantung di HP seperti strap tu ..
jadi , aku tak nak ada kekeliruan lagi ..
ok baibai ..



notakaki:
aku ada angry birds lebih besar dari ni .. nak tengok ? muahaha ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 .16kg daun berguguran:

Ezad Skytech said...

suka warna merah tu..hee~

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
tea suka warna hitam.. ;p

kalau ada pink, dah suka gila dah.. hahah..

Syuxer said...

plastik ke buatan ia tuh hehe..nak warna pink spray je warna pink hehe

Ezad Skytech said...

haha..warna hitam kamikaze tu..huh~

Tea Dno said...

@Syuxer
hihi.. bukan plastik.. bulu-bulu comel gitu.. :)

alah, lagi lah tak ori.. ;p

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
kamikaze ye.. haha..

comel laaaa burung hitam.. ada bom.. :D

alif haris said...

ouh mesti raog ingat bnde tu besar kan hehehe :D

siti kektus said...

kecik ke, besar ke, nak yg kuning tu jugak. lalala :p

siti kektus said...

sebab kuning tu kan comel macam......


^^

Tea Dno said...

@alif haris
haahh.. pandai pun.. huhu..

Tea Dno said...

@siti kektus
ahaha.. jangan marah pulak kalau tak dapat.. ==,

Tea Dno said...

@siti kektus
tea tau tea comel.. huahuahua..