ORANGES

Jangan ke laut saja , cuba ke udara pula ..

23 comments


sampai 1 masa , blog yang ada pun hanya dipandang sepi ..

sampai 1 masa , mata hanya mahu mengadap benda lain selain laptop ..

sampai 1 masa , tentu rasa penat dan hanya mahu tidur saja ..

sampai 1 masa , idea yang boleh diperah dari otak pun sudah tiada ..


jadi , aku rasa aku perlu mengehadkan jumlah entry yang patut di-post setiap hari .. idea memang sangat-sangat terhad .. sebab , sejak kebelakangan ni asyik duduk ambil kalkulator dan mengira saja ..

nak update hal personal ?? boleh .. tapi , rasa macam tak patut .. lagipun , tiada apa yang boleh diluahkan dari lubuk hati ni .. segalanya nampak tenang saja buat masa ni .. selamanya tenang pun tak apa , lagi aku suka ..

selamat malam .. kehkeh ..



notakaki:
masih sempat lagi untuk anda nak join GA aku tu ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

23 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

tea2 kalau banyak tulis post tu simpan dalam draft buat stok time tak da edia tu hihii selamat malam tea..buruk muka kahkahkah

Syuxer said...

itu situasi yang syuk alami sekarang huhu..

Luqeem™ said...

luahkan je apa yang ptut..:)

Wanz Mejuez said...

tak pa tak pa.. la ni..... update sehari sekali je.. eheheh

pape pun bnykkan komen2 dekat blog member2.. >_<

alif haris said...

hehe .. tea .. nak kad raya ??
kalau nak boleh PM alif kt sini...

http://alifharis.blogspot.com/p/hubungi-daku.html

deeyamorten said...

ga kau tutup bila derr?

iPai said...

wah kenapa biru ni .. terkezut I ..

hee, macam kita bincang ari tuh laa kan .. hehe

Tea Dno said...

@Bro ahmad
masalahnya dah takde idea langsung pun.. huhuhuhh.. haa, memang buruk pun..

Tea Dno said...

@Syuxer
kita senasib lah ni.. huhuh..

Tea Dno said...

@Luqeem™
dah macam takde apa pula nak luah.. haishhh..

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
itulah pasal.. dah macam tak larat nak mengadap blog sendiri.. blog rakan lagi.. ==,

sindrom dah datang..

Tea Dno said...

@alif haris
wahh.. ada orang nak bagi kad raya lah.. heee...

Tea Dno said...

@deeyamorten
GA aku tutup 26hb der.. aku ada tulis kan?

Tea Dno said...

@iPai
mood: raya.. itu lah kaler biru.. hahaha..

tu lah.. hohoho..

abglan said...

Penat tu... cuba gi melancong ke Paris ke, otak dah tenang idea mencurah-curah

tia @ Ini Kisah Tia said...

yep Tea . idea kat kepala Tia ni dah makin kuranggggg . huhuu

siti kektus said...

boleh je. tak de hal lah. ;)

sergeant keroro said...

sama la.. hmmm T__T

Tea Dno said...

@abglan
fuhh.. kalau duit banyak dah pegi sana dah.. ;p

Tea Dno said...

@tia @ Ini Kisah Tia
itu lah.. kan.. adess..

Tea Dno said...

@siti kektus
dah terkena sindrom bosan tengok blog agaknya tea ni.. haha..

Tea Dno said...

@sergeant keroro
dah nanges pulak.. T____T

iPai said...

wah .. mood raya biru ? napa tak hijau ..