ORANGES

review follower ke-666

10 comments



misi berjaya .. akhirnya nombor follower ke-666 tu dah menonjolkan diri .. meh nak review , nak review .. excited lebih pulak ni .. dah lah lepas ni ada something aku nak buat kan *kena alert lah ek* ..

*
*
*
*
*
*


err , misi untuk mem-promote blog follower aku pulak yang tak berjaya .. nak pergi jenguk blog dia tak dapat sebab takde include link kat profile .. apa-apa pun , thanks abby dan thanks kat sume follower aku ..

yang selalu bagi support kat aku , lagi lah .. thanks a lot .. a lot pun tak cukup ni .. banglo boleh tak ??



notakaki:
blog kena jalan jugak , even busy ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

tahniah :)

sergeant keroro said...

semoga terus cekal berblog :)

siti kektus said...

congrates beb. ;)

Ezad Skytech said...

congrates tea..hee :)

Tea Dno said...

@sergeant keroro
thanks.. hihi..

Tea Dno said...

@sergeant keroro
Insyaallah.. :D

Tea Dno said...

@siti kektus
thanks dear.. :D

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
thanks ezad.. hihi..

iPai said...

pergh dah 666 dah .. kita jauh lagi nak sampai .. uhuh

Tea Dno said...

@iPai
heee. rileks rilekss.. berkat join segmen.. :D