ORANGES

contest: list raspberry aku nak kasi hadiah

29 comments


sila belek belog aku lagi .. cepat cepat !! grrr ..

ape sebab korang tanya ? aku nak buat 1 contest .. err , contest ke ? entah lah , korang tentukan sendiri .. tak susah , takyah letak header aku ke .. entry khas untuk aku ke .. pun takyah .. korang just follow belog aku , dan rajin-rajinkan jejari tu untuk komen entry aku ..

sape yang terbanyak komennya , boleh tengok lah kat list raspberry aku tu .. dan based on situ , aku akan bagi hadiah .. alah , memang lah hadiah tak berapa syok .. tapi kinda okeh lah kott untuk bebudak macam aku .. HAHA ..

conditions (diulangi):
  • follow belog aku .. taknak follow on off okeh .
  • rajin-rajin komen kat entry aku .. shoutbox taknak kira !
  • bagi komitmen yang berterusan untuk belog aku .
  • taknak spam spam .. taknak komen sama berulang , kalau tak sengaja takpe .
  • takyah bodek-bodek aku , ikhlas takpe . kehkeh ..
  • korang kena lah aktif , kalau tak aktif aku nak bagi hadiah camne ??
okeh , hadiah dia .. jeng jeng jeng ..


1st most commentator: TOPUP RM10 .
2nd most commentator: TOPUP RM5 .

pembahagian harta setiap kali datangnya hujung bulan , bukan datang bulan ye .. aku nak buat selama 3 bulan berturut-turut .. kalau macam menggalakkan je , aku extend lagi tempoh tu .. kalau orang yang sama dapat lagi untuk bulan seterusnya camne ? okeh , kita kasi kat orang lain lah .. maksudnya , nama yang seterusnya .. baru fair kan ?

UPDATED:
LIST ITU TELAH DILENYAPKAN ATAS SEBAB TERTENTU .. penyertaan masih berjalan .. cewahh .. *poyo

notabaikhati:
go , go , go .. pegi komen bebanyak , pastikan nama korang ter-list .. ini contest: list raspberry aku nak kasi hadiah tau ! HAHA ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

29 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

apa ahmad nak komen tea,,tajuk2 wahh sapa ipai tu huhu top komentor kalah bro mcm ni huaaa...:)

niena shopping2u said...

wah, leh join ni. :)

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/hati-yang-hidup.html

slmat pagi ^.^
hati awk hidup x?

Tea said...

@Bro ahmad
err, komen je pape.. asal jgn spam dh le.. HEHE..

Tea said...

@niena shopping2u
join, join.. sebarkan kt org lain jgk.. :)
mudah2an hati tea sntiasa hdup.. :D

iPai said...

wah2 .. bila baca post nie .. cam senyum2 sikit ..

tengok kat bawah 'Wah'

baca kat komen, ada Bro Ahmad 'Wah' lagi ..

er tak nak hadiah leh ? kita komen ikhlas ... uhuhuh

iPai said...

lupa plak .. hai bro ahmad !! apa kabar !!

Siti Suriani said...

wah. macam beshh je kan. hehe. btw. siti dah folow gak tadi.. :)

http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/facebook-baik-ke-tak-baik.html

Tea said...

@iPai
xnak hadiah xpe.. hehe.. suka ble ade pengomen ikhlas ni.. mcm iPai, bro ahmad.. wahh.. dua2 name ahmad ni.. ;)

yg len2 pn ikhlas jgk, kann.. :)

Tea said...

@Siti Suriani
hehe.. tenkiu.. :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tea , Tia komen sikit boleh? bagus tawaran Tea . tapi kan , seeloknya Tia remove widget top commentators tu . kenapa ? sebab , dorang yang join akan selalu tengok widget tu dan pastikan dia akan jadi top1 ..

apa jadik ? komen dorang takkan ada yang berupa komen . spam pun boleh ada . just pandangan Tia :)

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
setuju Tia ckp tu.. jp ehh.. hihi..

EYFAalias said...

wahh! benda ni sampai bila? huhuhu

EYFAalias said...

ni mesti nanti ipai nak bolot! ahahhahahaa

Ezad Skytech said...

hee..sekarang ni waktu nak berblog terhad la..kalau ada masa mmg habis semua entri tea den masuk..huhu..

Tea Dno said...

@EYFAalias
mungkin sampai bulan ni je. huhuhh. tapi taktau lagi camne ar. bergantung. he.

Tea Dno said...

@EYFAalias
ngeh3. hahah.

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
hahah. jangan le masuk sume entry. malu den. ;p

NasZ said...

good luck kepada semua yang terlibat..hehe..saya tak rasa saya layak..

MOHD NASER.com

abglan said...

hu hu hu... penat lari, td anjing kejar..

siti kektus said...

haha. nak besaing jugak lah. :p

siti kektus said...

ini repost ea tea. hoho :p

Tea Dno said...

@NasZ
yeke tak layak? ;p

Tea Dno said...

@abglan
lorh awatnya? ;p

Tea Dno said...

@siti kektus
hahah. boleh2. siti terer wuu.

Tea Dno said...

@siti kektus
haah yup. kehkehkeh.

iPai said...

eh guna post yang sama untuk ogos ke ? uhuhuh ... hee .. tea, thank u eh sebab buat random tuh !!!

Abang Stalker said...

owh.haha..da mcm ni plk ye.bgs ni..;)


serangan akn bermula la lps ni bertubi2 :P

Tea Dno said...

@iPai
haah. malas lerh nak tulis yg baru. heee. oke jeh ipai. terharu betol ipai nih. ;)

Tea Dno said...

@Abang Stalker
haha. kejar ipai lah. ;p