ORANGES

Kempen baru sebab promote ke ?

36 comments


banyak betul sesi penghargaan ni .. semalam pasal Kisah 5+1 orang ..

harini ?

aku ingat , baru lah nak merajuk menyepikan diri duduk bawah tudung saji ke apa .. dah nama pun merajuk , dah tentu kena cari tempat yang pelik-pelik je untuk duduk diam-diam tanpa orang cari ..

tiba-tiba , bukak Nuffnang ..

"eh , eh .. duit dah bertambah 50 sen .. wahh , kena cek ni .."


rupanya bukan setakat kempen biasa , tengok-tengok ada Buffered Earning baru duduk bertepek .. thanks Nuffnang , sebab nak menambah pendapatan aku menjelang hujung bulan ni .. hoho ..

so , tak jadi lah merajuk .. kena sayang kempen lebih-lebih dulu .. dan tak sia-sia jadi promoter sementara U Mobile tempoh hari .. ngahaha .. *tapi , aku memang failed bab promote promote ok*


notakaki:
olololo .. kuci , kuci Nuffnang .. kasi lah banyak lagi campaign .. kehkeh ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

36 .16kg daun berguguran:

izfanora said...

tekanan ! sungguh xfhm apa benda sume tue.. :P

Luqeem™ said...

saya nak jugak.:)

Bro ahmad said...

kenapa majuk pulak? kalau promote nuffnang dapat be ke tea hmmm

Bro ahmad said...

jgn la majuk alolooo ^_^

L said...

ibadah sunat vs menda dilarang!!=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

Niena Pengembara Ilahi said...

set.. kte sama :)

Cik Aish said...

tea..awk kene tag dlm entry aish..

Wanz Mejuez said...

gua tak penah nak dapat BE... kesian kan? T_T

Tea Dno said...

@izfanora
eh jangan lah sampai tekanan.. huhu.. tea pun dulu taktau.. skang ni baru tau..

Tea Dno said...

@Luqeem™
nah amik lah.. err hee..

Tea Dno said...

@Bro ahmad
mungkin kot..

Tea Dno said...

@Bro ahmad
mana ada.

Tea Dno said...

@L
ok thanks.. :D

Tea Dno said...

@Niena Pengembara Ilahi
hee meh sep sesama..

Tea Dno said...

@Cik Aish
tengs cik aish.. :D

abglan said...

hu hu...masyuk

iPai said...

ecece2 ... dapat dah .. ari tuh nak merajuk .. skrang mesti dah tak jadi merajuk dah .. heheh

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia baru dapat kempen . tapi memang amazinglah . sebab blog Tia sangat baru tapi dah dapat dari nuffnang .. hohoo!

abglan said...

Aku dah komen ke belum nih? ahai!!

Tea Dno said...

@abglan\
kalau masyuk memang best la. huhu...

Tea Dno said...

@iPai
tak sangka pulak dapat.. agaknya Nuffnang dengar luahan hati tea kot.. huahuahua..

Tea Dno said...

@tia @ Ini Kisah Tia
tea dah banyak dapat, tapi semua tak penah nak hiraukan.. ni baru beriya.. sian betul.. huhu..

Tea Dno said...

@abglan
eh dia dah komen pun dia lupa.. la hai..

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
eish,, serius ke? huhu..

M Fizan said...

huhu..tahniah..saya tak reti lagi main nuff..sob2

Ezad Skytech said...

yeay..dapat BE jugak ye tea..(^^,)

Ezad Skytech said...

sama la..dapat BE beberapa hari lepas..hee~

sergeant keroro said...

kena tingkatkan traffik habis-habisan ni XD

siti kektus said...

walaaa~
pasi ni jadi promoter tetap lah tea nmpaknya. hehe :p

siti kektus said...

tahniah tea. ;)

Tea Dno said...

@M Fizan
huhu.. kena belajar.. tea pun bukan pandai sangat..

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
suka lah tu.. haha..

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
kena up trafik tinggi tinggi ni..

Tea Dno said...

@sergeant keroro
hehehe Insyaallah..

Tea Dno said...

@siti kektus
hahaha. habis laaaa.. kena bagi lagi banyak BE la gini..

Tea Dno said...

@siti kektus
thankssssss sitiiiiii... :D