ORANGES

Lagu raya dah berkumandang .. Kad raya bila lagi ?

32 comments


mood raya pun dah sampai (dah lama sampai sebenarnya) .. lebih kurang 2 minggu lagi kan ? kad raya pun belum habis tulis ni .. cewahh .. gaya cakap macam ada pulak kad raya nak dihantar kat orang kan ..

dan blog aku dah pasang lagu raya .. kau ada ? ok , take note .. bukan autoplay .. rasa-rasa nak dengar , tekan sendiri lah button play tu .. dan teka sendiri lah itu lagu apa ..


korang nak kad raya tak , kad raya ? taknak ? taknak takpe .. ingatkan baru nak suruh korang kasi address kat aku , boleh jugak buat amal jariah hantar kad raya .. lama tak hantar ni weii ..

itu je .. nak keluar cari ilham nak tulis pasal apa .. boleh buat ketupat dalam blog nanti kan .. so , skang nak pergi cari kad raya lah , dan nak mencari sape yang sudi terima dari aku ni .. lalala ~



notakaki:
-Nuffnang kasi lagi 1 BE .. thanks a lot !
-tentang kad raya , alert dekat Fanpage FB ok ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

nakk tea kad raya.....:)

Wanz Mejuez said...

wahhhh wan tak penah nak dpt BE.... hmmnwahhhh wan tak penah nak dpt BE.... hmmn

sergeant keroro said...

wah wah, anak emas nuff ni. untunglah T__T

p/s : kad raye versi alien ado? :P

Tea Dno said...

@Bro ahmad
nak ke? hihi..

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
kena bodek2 nuffnang lerh.. huhu..

Tea Dno said...

@sergeant keroro
eleh dia lg untung.. innity tu..

haha.. ade lah pulok.. ;p

eintan nurfuzie said...

CIK EN NK GAK KAD RAYA

Luqeem™ said...

wah dah ada lagu raya..hehe..semangat2!..

tmbah lagi BE dia..wuuu..
sy x tmbh2 lg..

Tea Dno said...

@eintan nurfuzie
hihi.. nak pegi beli dulu, baru boleh uar-uarkan lagi sekali.. :D

Cik Bell said...

cehh..tye sendiri jwb sendiri.haha..mestilah nak kad raya..;p

Tea Dno said...

@Cik Bell
haha.. ni sorang lagi yang nak.. :D

Tea Dno said...

@Luqeem™
semangat membara ni..

hee,, takpe.. teruskan usaha.. bodek bodekk. :D

unieMARKS :) said...

kalau unie nak? mau bagi tak ?

Tea Dno said...

@unieMARKS :)
kehkeh.. kalau dah mintak, takkan taknak bagi kan? :D

munna said...

nk boleh....??? hihi nyibuk :p

Niena Pengembara Ilahi said...

rezeki raya tu :D

sbb tu nuffnang kasi be :D

Tea Dno said...

@munna
hihi.. pun boleh.. :D

Tea Dno said...

@Niena Pengembara Ilahi
Alhamdulillah.. hihihi..

deeyamorten said...

nak kad raya!! :)

wah orang kaya barulah :D belanja aku bukak poselah :P

NasZ said...

nak tapi malu la..hehe..

MOHD NASER.com

izfanora said...

wah, tea dpt duit raya dah dr nuffnang.. hihi..

Tea Dno said...

@deeyamorten
haah, yelah tu.. banyak le, tak cukup modal.. wakaka..

Tea Dno said...

@NasZ
eh eh.. malu pula.. ==.

Tea Dno said...

@izfanora
hehe.. nak banyak2.. *tamak*

siti kektus said...

kuota kad raya dah penuh ke? mau jugak. lalala :p

Tea Dno said...

@siti kektus
penuh ke hapenye.. takde sape pun yang PM lagi.. TT_____TT

dah berkobar nih..

Ezad Skytech said...

nak kad raya boleh tak tea..? hee~

Ezad Skytech said...

nuffnang pon tahu nak raya da..tu yg dapat BE..hee~

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
boleh, try pegi Fanpage blog ni. hee..

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
hahaha ye kot.. ;p

EYFAalias said...

kite nak kad raya. tp kita malu :P

Tea Dno said...

@EYFAalias
alah poyo je eyfa. ;p