ORANGES

random choice #4

34 comments



aku baru-baru ni je kenal dengan Izfanora ni .. aku start skodeng blog dan kenal Izfa ni pun dari blog Abang Stalker lah , tetiba jadi couple segera untuk Abang Stalker kan kan kan ..

buat masa ni , Izfa buat diari .. diari eh ? Di Sebalik Ramadhan , dah episod 6 dah *tetiba rasa macam drama pulak kan* .. dan sempena menjelang raya ni , Izfa ada buat jualan .. jualan apa ?

boleh tekan gambar kalau nak tahu lebih lagi ..

tengok gambar je pun aku macam dah terliur , rasa macam nak order .. korang tak nak ke Kuih Raya Candy ni ? *dah aku pulak jadi macam tukang promote*



notakaki:
meh suggest kat aku nak tengok movie apa ? kalau boleh English , horror .. *mood ke jamban laut lagi*
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

34 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

meh la belanja eyfa kuih tu., ehhehee

Wanz Mejuez said...

Parttime promoter ni... hehehehe >_<

izfanora said...

Ya Allah cik Tea Dno oi !!!

kamu buat izfa shock besar.. terkejut den..

terima kasih byk2.. bestnyer jumpa blogger yg baik2 nie..

NasZ said...

nampak sedap. jap2 bajet jap. tak dapat la. lari bajet. hehe.

MOHD NASER.com

Ezy Chiaki said...

haa 2la..
saye pon terliur ni tgok kuih raye..
haha

Bro ahmad said...

tea dah tempah kueh raya dah ke? besar2 sambut ni XD

Freaky said...

jom terjah dia :D

sergeant keroro said...

yeke?? terjah!! XD

Luqeem™ said...

oh nice blog dia..:)

alif haris said...

nak beli 10 balang :D hahaha

Cik Aish said...

hehe korang ni mcm pakej kan..mana ada abg stalker, di situ ada ipai, tea, izfa.. haha

siti kektus said...

kalau tea belanja nak la. haha :p

abglan said...

six sense... he he skali citer lama daa.. tp ngam!!

H.J said...

super 8 dah tengok ke tea?

Tea Dno said...

@EYFAalias
takde duit! lalalala~

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
haha. ni kena bagi kuih free ni. lalala~

Tea Dno said...

@izfanora
ho, amik kau. penuh disebutnya nama kita. ==,

haha. welcome dear. :)

Tea Dno said...

@NasZ
lerh beli la, beli la. nanti boleh kasi tea sikit.

Tea Dno said...

@Ezy Chiaki
adoihh camne eh ni? haha.

Tea Dno said...

@Bro ahmad
awal lagi lerh nak beli kueh raya. nanti belum sempat raya dah habis.

Tea Dno said...

@Freaky
kehkeh. p terjah pastu beli kuih raya. xDD

Tea Dno said...

@sergeant keroro
1 lagi tau pasal kero. kuat makan. lalala~

Tea Dno said...

@Luqeem™
ye, itu betul. :)

Tea Dno said...

@alif haris
boleh. 5 untuk tea. lalala~

Tea Dno said...

@Cik Aish
haha. ade lak gitu. ==,

Tea Dno said...

@siti kektus
errr? apa kata siti as kakak tolong belanja kan? lalalala~

Tea Dno said...

@abglan
oh six sense. alahh, nak cite yang belum tengok. huhu..

Tea Dno said...

@H.J
haa itu belum.. nak men-google sat..

iPai said...

wah izfa, shock besar tuh .. baru syok .. hehehe

iPai said...

betul tuh skrang dia wat diary hari2 tuh . hehe .. macam2 dia lalui..

Tea Dno said...

@iPai
haah.. baru terasa, oh "SURPRISE!!"
kehkehkeh..

Tea Dno said...

@iPai
tea nak buat diari cam dia takleh, sebab kebanyakannya benda sama je.. nanti korang mesti bosan pulakk.. ==,

izfa macam2 cite, best..

Syuxer said...

layan je citer tv-series yang dulu2 gerenti layan punya heheh

Tea Dno said...

@Syuxer
haha adoihh bosan seyh.. ;p