ORANGES

Kisah 5+1 orang ..

41 comments


titt .. titt ..

Nenek: Tea , tea .. sape pulak tu hon hon ?
Aku: Aaa .. jap , jap .. pegi tengok jap .. *menunjukkan muka happy*

******

Mamat motor: @#$%& ye ?
Aku: Haa , ye .. ye ..
Mamat motor: Nah , terima kasih ..
Aku: Aaa .. ok .. *pesal pulak dia yang cakap terima kasih*

**mamat motor tu , posmen lerr ..

******


Nenek: Apa ni ?
Aku: Nah , bil astro wan (aku panggil nenek aku , wan) .. ni bil astro tea ..
Nenek: Tu apa tu ?
Aku: Aaa .. ada orang kasi hadiah ..

berlalu masuk bilik ..

******


dalam bilik .. bersama sepupu aku , 4 tahun ..

Nurin: Apa tu ? nak tengok .. (pelat)
Aku: Jap laaa ..
Nurin: Dia tulis apa tu ? (banyak soalan betul)
Aku: Nama kak ya lah ..

******


Nurin: Eh , eh .. cantik lah .. macam yin punya .. papa beli tu .. blablabla .. (kuat bebel)
Aku: Yela , macam kak ya punya jugak .. *sume lah macam kau punya , kan .. haish ..*

**Nurin meneruskan sesi bermain game di laptop

******

konfem korang tak baca habis ni .. panjang woo ..

thanks to Bro Ahmad .. sebab hadiah yang Bro poskan untuk INI dan INI .. dah sampai pun hadiahnya .. terharu , sebab orang lain yang menang aku pun tumpang sekaki dapat hadiah .. motif ?

thanks again .. ok ..

lepas ni , menanti untuk dapat hadiah lagi lah kan *poyo* .. itu pun kalau ada menang contest or orang nak bagi .. haa , mana tau incik boyfie pulak nak pos hadiah untuk aku ke rumah dengan beliau beliau sekali ? lalala ..



notakaki:
memang happy sebab hadiah dah sampai .. tapi , PLEASE jangan ada yang jeles .. PLEASE , lah ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

41 .16kg daun berguguran:

Wanz Mejuez said...

Waahhhhh nak jugakkk gelas tuh.. :D

EYFAalias said...

untung la dapat hadiah. huhuhu

NasZ said...

saya ada 2 kat umah. tak pakai pun. nak buat giveaway tak? haha..

MOHD NASER.com

SoLy SoLicious said...

perghh.. best tuh dpt adiah! nak jugak...

Dalin said...

Congrats tea~!!! ^,^

Bro ahmad said...

sampai jugak tea hehe..cadang nak pos laju..suruh isi borang bagai!! pakai setem rm2 je XD, CANTIK TAK DANBO BRO hahaaaaa

Bitter said...

untunglah~ die dapat hadiah..hihi
nak jeles gakk :P

Elih Japahar said...

Tahniah dapat hadiah ye..mmg bertuah :)

sergeant keroro said...

tak jeles pon, hehe XD

Ezad Skytech said...

buat koleksi la tea..ezad ada termissed 1 kaler masa promosi mcd dulu..haha~

izfanora said...

nk cri bf jugak lah.. boleh dpt hadiah byk2.. :P

deeyamorten said...

sila percaya bahawa aku tak jeles. hahaha

alif haris said...

alamak .. sy jeles nih !!
nak gak hehehee

Ezad Skytech said...

engatkan danbo tadi kotak tu..haha~

Luqeem™ said...

wah best tu!..:)

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
lai lai.. meh amik.. hoho.

Tea Dno said...

@EYFAalias
untung, untung.. haha..

Tea Dno said...

@NasZ
alah, nanti mesti takdapat. :(

Tea Dno said...

@SoLy SoLicious
hehe.. amik amik..

Tea Dno said...

@Dalin
thanks dalin! xD

Tea Dno said...

@Bro ahmad
pakai setem pun oke aje. CANTIK LAA SANGAT.

Tea Dno said...

@Bitter
erhh takmo leee..

Tea Dno said...

@Elih Japahar
untung pulak boleh dapat hoho..

Tea Dno said...

@sergeant keroro
good boy.. hahaha..

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
kaler apa tu? tea banyak kaler missed ooo... nasib dapat yang pink ni.. hee.. ezad taknak kasi tea ke? lalala..

Tea Dno said...

@izfanora
amboihh.. haha..

Tea Dno said...

@deeyamorten
ok, percaya suam2 kuku.. waakaakkaa..

Tea Dno said...

@alif haris
meh amik laa.. lai lai.. hoho..

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
melampau lee.. haha..

Tea Dno said...

@Luqeem™
seronok bila dah sampai umah.. :D

abglan said...

Nak nak nak!!

iPai said...

heee .. terbaiklaa .. hadiah dah sampai dah .. uhuhuh

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha ! Tia dah tengok dekat blog bro :D

abglan said...

Aku rasa mcm dah komen... nak nak naK!

M Fizan said...

huhu...tahniah2.. kongsi lar hadiah tu.. huhu

siti kektus said...

tak jeles. lalalaal :p

siti kektus said...

bolehlah berbuka dgn cawan baru nanti. ;P

Tea Dno said...

@abglan
haha meh laa amik ni..

Tea Dno said...

@iPai
tu lah.. ipai taknak kasi pulak? wakaka..

Tea Dno said...

@tia @ Ini Kisah Tia
hahaha..!

Tea Dno said...

@abglan
LOL.. wakaka..