ORANGES

Jom Cari Musuh

20 comments



lalala .. nak join jugak .. nak join jugak .. nak bermusuh dengan perempuan lah pulak kot kali ni .. lalala .. tak kisah lah .. *mencari mood berblogging jap , asik ke laut je ..*



notakaki:
nak join pegi tekan header tu .. daaa ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

NasZ said...

nak join gak..hehe..

MOHD NASER.com

Luqeem™ said...

eh musuh la :P

bermusuh untuk cari kawan :0

H.J said...

baru je join yang sergent tu buat..hak3

iPai said...

eh tea pon join ek .. heheh .. serba salah laa nak join, sebab takut kite ye trafik tak sumbang kat org lain, sebab visitor ke blog kita cam sikit je ..

Tea Dno said...

@NasZ
haha sila join. :)

Tea Dno said...

@Luqeem™
haah. menambah kawan baru. :D

Tea Dno said...

@H.J
ok le tu. ;p

Tea Dno said...

@iPai
takpe, join aje. visitor ke blog tea pun bukan banyak. so, harapnya boleh bertambah bila bertukar feed ni. :D

EYFAalias said...

jom cari musuh :D

sergeant keroro said...

thanks join!

p/s : semoga dapat jiran yang best XD

Bro ahmad said...

tak nak musuh2 nak kawan tea je

alif haris said...

hai musuh :p
hahahaha

Dalin said...

eh2!! kita musuh!! hahaha..nanti Dalin buat entry khas ye.. maybe dalam pukul 10 mlm ke atas.. sibuk skit.. >.<"

Tea Dno said...

@EYFAalias
eyfa bakal dapat musuh hheehehe..

Tea Dno said...

@sergeant keroro
hehe... dapat.. thanks tau kero..

Tea Dno said...

@Bro ahmad
kawan je ok..

Tea Dno said...

@alif haris
apa musuh2? ;p

Tea Dno said...

@Dalin
haha takmau musuh la, jiran je dah lah. ;p

Syuxer said...

owh...syuk terlambat join ini heheh

Tea Dno said...

@Syuxer
tu lah kann.. lama tak update blog.. hoho..