ORANGES

Perempuan menangis itu normal ..

16 comments


apabila dah masuk bab nya perempuan dalam blog ni .. hurm , pasal lelaki susah sikit aku nak cerita sebab aku masih belum mengerti apa di dalam hati seorang lelaki dengan betul .. ok , ini bukan entry condemn siapa-siapa ..


tahu tak ?

walau sekeras mana seorang perempuan tu , dia pasti menitiskan airmata .. kadang-kadang untuk benda yang remeh sekalipun .. sebab dah memang nalurinya itu perempuan , dilahirkan sebagai perempuan ..

mungkin seorang perempuan tu nampak cool , hebat sebab tak menangis depan orang lain .. tapi , tahu ke perempuan ni mungkin menangis juga di tempat orang tak boleh nampak dia ? *ini yang kes suka cover*

kadang-kadang , perempuan ni marah .. mulut membebel-bebel marahkan sesuatu .. tapi tengok di mata , mungkin dah berkaca-kaca tak pun dah berjurai saja airmata seorang perempuan itu ..

balik ke point 1 , even perempuan tu pengkid ke apa ke .. dalamannya tetap perempuan .. mungkin sebab dah banyak menangis silam menyebabkan dia bertukar jadi macam tu kan ? *aku tau lah*

tapi yang paling penting , aku rasa kebanyakan perempuan pasti akan menangis melampau-lampau semata-mata demi seorang lelaki kan ? tipu lah kalau tak pernah rasa , kalau tak pernah .. sila lah cuba ..


kalau si perempuan ni menangis , itu normal lah .. tak ada yang abnormal nya .. sebabnya , mengeluarkan airmata ni adalah salah 1 cara nak bersihkan mata kita dari kekotoran juga tahu ..

dan airmata ni adalah aset lain bagi perempuan .. boleh cari perhatian kadang-kadang *gelak jahat* .. tapi , jangan menangis ter-over atau dibuat-buat pulak , boleh buat orang lain meluat pula nanti ..



notakaki:
-nak pergi memahami hati lelaki macam mana pulak ..
-maaf kat korang yang mana aku tak sempat nak BW .. internet semput + busy .. nanti aku datang ok ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

syerz eyryn said...

hu3. . stuju sngt2. . if prmpuan yg ta mnangis, 2 laa prempuan yg ta normal. . haha :))

Clara said...

Cr gemar cover ble mngis sbb rse cm jatuh maruah ble mngis.. Lagi2 depan LELAKI.

And Cr pernah rse mcm mne mngis krne seorg lelaki. Tu bukan BF Cr sebab cr mmg tak prnh couple tp cr mngis sebab cr pelik knpe cr suka dia n CR nak buang perasaan tu..

Btw, perempuan jge akan mengis klu terlampau geram.

Wanz Mejuez said...

da lama wan tak menangis... huhuhuhu nk menangis main main pun payah..............



da lama wan tak menangis... huhuhuhu nk menangis main main pun payah..............

Luqeem™ said...

perempuan cpat tersentuh wlaupun muka ganas..hee..

siti kektus said...

menangis sebab lepas geram. syok tu. pastu terus tido. haha :p

siti kektus said...

berubah macam mana pon, pompuan tetap pompuan, hati tisu, cepat tersentuh. hukhuk

Faidhatul Arfah said...

yeayy , mcm mane pulakkn nk memahami lelaki . hee (:

shaliza khairi said...

menangis sekadar untuk melepaskan sesak dekat dada. lepas nangis ok dah. itulah perempuan. hehe~

EYFAalias said...

Lelaki kalau menangis untuk yang pertama kali memang boleh di percayai. if dia menangis utk kali kedua. Itu semua adalah air mata palsu. Jangan percaya! hehehehe

EYFAalias said...

eyfa pn suka nangis juga. lagi2 bila tgh dengar lagu sedih kn. bila teringat kisah2 hitam ti. meleleh la air mata. ehehe

EYFAalias said...

kalau eyfa tgh nangis eyfa xsuka orang pujuk. kalau ada org pujuk mesti lagi laju air mata jatuh. hahaha

Bro ahmad said...

pujuk rayu tu senjata perempuan kan2 tea..jgn marah heheheee

abglan said...

Alaaa... follower dah '666' se elly, tak sempat aku nak un follow pastu follow blik... uk uk

sergeant keroro said...

lelaki jarang menangis :)

armouris said...

lagi info tentang menangis di SIHAT SELALU - Kenapa Perempuan Lebih Banyak Menangis

iPai said...

ye.. perempuan suka gunakan air mata sebagai senjata .. jahat wooo

tp memang perempuan kene nages r .. ia merupakan satu keperluan !!