ORANGES

Tak kisah perasaan orang lain pun ..

28 comments


pernah ke korang amik tau apa perasaan pembaca kat blog korang ?


kalau ditanya kat aku , tengok keadaan .. hahah .. mungkin time tengah marah , main sembur je ikut sukahati nak tulis apa .. memang tak kira orang lain nak sentap ke apa lah kan ..

bila dah okeh tu , check balik fuhh ayat memang kejam .. tapi , apa nak buat .. terlajak perahu boleh berundur , terlajak kata ? sila sambung sendiri okeh ..

bagi aku , tak kisah lah sekali sekala nak guna ayat pedas kot .. sebab blog yang kita create ni pun atas hasil kita sendiri .. dah tentu kepunyaan kita .. bukan milik bersama orang lain ..

agak-agak ada entry pedas , terkena pulak kat batang hidung sendiri .. tak payah lah baca kalau boleh menimbulkan rasa sakit hati .. terus je tekan 'X' yang comel tu ..

ayat pedas kadang-kadang memang perlu , sebab sengaja nak kasi sentap .. hahah .. tapi , tak boleh sepanjang masa gitu .. serius , takde orang nak datang blog kita dah nanti !




notakaki:
entry ni buat korang tersentap tak ?
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

28 .16kg daun berguguran:

NasZ said...

sentaphatimaknak...haha.. biasalah tu. setiap penulisan berbeza..

MOHD NASER.com

Suhazli said...

hi tea!selamat berpuasa!haha..takde kaitan ngan komen entri..

Freaky said...

kadang ada juga ayat pedas digunakan tapi x dituju kepada pembaca

L said...

dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh, pose kaaan =)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

sergeant keroro said...

sentap~

sebab tea dah tukar nama, haha XD

Bro ahmad said...

tersentap tea,bulan puasa nak banyak sabar kan2

Bro ahmad said...

ohh nama tea dno tu tukar favicon jadi td cun la, dno tu apa?

Anonymous said...

hohoo . camne ek . hmm , Tia pernah terasa jugak bila ada entri yang melibatkan Tia . tapi chill lah .. semua orang ada hak nak bersuara . kalau terasa pedasnya , tak tahan .. elok le tenangkan diri dan fikir bahawa , bukan korang aje yang buat macam tu . ada lagi yang lain :)

iPai said...

hee, sama laa kita, kadang2 tersembur juga laa .. sedang sedaya upaya untuk tidak sembur2 sesuka hati ..

abglan said...

Ayat pedas tak risau sangat, sebab guna deria rasa... kalau ayat berbau tengit... aku tak tahan. Belum baca dah pening.

kotak bulat said...

kb pun kdg2 terkeluar entri pedas gak..hehhee

Helmi said...

hehe.. biase la tu.. x mungkin kite dapat puaskan hati semua org kan.. kadang2 mase kite blogwalking tu plak jumpe entry yang menusuk jiwa sket.. click je la X tu kan.. hehehe..

Abang Stalker said...

klu abg tgh emosi pun bt entri kn,abg akn ckp nada biasa je mcm ckp hari-harian abg.


tegur ttp tegur,emosi ttp buang kt entri cuma penulisan tu xde la memaki hamun.

sbb tu la org x ske dtg blog kita nti,biar sound direct ala2 sempoi. ;)

hira said...

betul! tapi saya kalau bagi ayat tu tak ada lah nak bagi sentap. hoho

Tea Dno said...

@NasZ
haha betul. tea rasa tea suka bagi komen kasi sentap. huhuhh.

Tea Dno said...

@Suhazli
err haha. sentap ni! haha.

selamat berpuasa juga.

Tea Dno said...

@Freaky
huhuh. tea taktau le. ;p

Tea Dno said...

@L
ngahaha. tunggu ABC ye baru bawa milo. best sket. ;p

Tea Dno said...

@sergeant keroro
tak pasal pasal. hahah. ;p

Tea Dno said...

@Bro ahmad
rileks lah bro. takyah nak sentap2. ;p

sabar sebahagian daripada iman, lebih lebih lagi bulan puasa ni,

Tea Dno said...

@Bro ahmad
dno nama abah tea. dipendekkan. heee.

Tea Dno said...

@Anonymous
yup. betul tuh. tea banyak kali terasa je baca entry yang macam tuju kat tea. tapi alah, hak memasing kan. tea komen biasa je lah walaupun dah tau. ngeh3.

Tea Dno said...

@iPai
apa nak buat, hati tengah panas ke apa time tu kan.

Tea Dno said...

@abglan
haha melampau la nih. ;p

nanti lah nak buat entry tengik. khas utk abglan. huahuahua.

Tea Dno said...

@kotak bulat
ngeh3. kita sume manusia biasa kannn.

Tea Dno said...

@Helmi
yup. tak susah pun nak click kat button 'X' tu.. hahaha..

Tea Dno said...

@Abang Stalker
yup. memang lah oh sampai takde maki hamun. nanti orang lain pun rasa cam err je kan nak masuk blog kita. huhuh.

Tea Dno said...

@hira
haha. kasi ayat biasa je, tapi sentap di hati pun boleh. ;p