ORANGES

Spam seiringan Anonymous

38 comments


katakan tidak pada SPAM !


aku rasa ramai orang yang benci SPAM ni kan ? mungkin ada jugak segelintir yang memang suka main SPAM SPAM SPAM ni .. yelah , kalau tak , takkan lah still ada benda alah SPAM ni , betul tak ?

untuk Blogspot , sementara ni aku baru dapat SPAM dari Cik Anon tak lebih tak kurang , 7 messages saja .. aku memang tak merasa langsung serangan Cik Anon yang bertubi-tubi tu *gaya cakap macam nak* ..

Cik Anon yang datang blog aku ni agaknya sume orang asing kot .. asyik la kerja tinggalkan link .. heh , porno website punya link pun nak kasi ..  bukak lah sorang-sorang .. pfftt ..

kalau SPAM kat FB lagi aku benci .. mungkin sebab tu lah , bila kita sibuk promote link ChurpChurp , Grapevine tu sume nampak macam tak laku kot ? orang dah taknak tekan sebab takut kena tipu ..

dah lah skang ni berlambak-lambak virus .. biasa lah , itu sume taktik .. mereka yang menciptakan kemudahan untuk kita , mereka yang sama jugak nak merosakkan segalanya buat kita jadi gelabah ..



notakaki:
sila jangan layan benda alah SPAM tu sume .. heh , belum kira kat e-mail lagi .. ==,
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

38 .16kg daun berguguran:

Ezad Skytech said...

hee..selalu jugak ada spam macam ni tea..jgn dilayan..delete je terus..

NasZ said...

betul tu. datang je blog kita terus tinggalkan link. mmg tak saya approved la komen spam dia. delete trus.

MOHD NASER.com

sergeant keroro said...

sabor jela, HAHA

H.J said...

ada gak komen blogger yang masuk dalam bahagian spam.tak tahu kenapa..

dhiera said...

betul tu.. publish grapvine pun orang tanya awak hantar ape? spam ke? adoii...

abglan said...

SPAM jangan di layan... SPRM pun jangan di layan ha ha ha

MisS HoNeY said...

haa,kat email pown berlambak2..

Wanz Mejuez said...

heheeheh makcik anon tea semua terer speaking kot siap kasi link sempoi sempoi.. ahahasempoi.. ahaha

Dalin said...

tau takpe.. punya lah Sakit hati.. grrr.. tp kan, kalau di FB tu.. ada SPAM kononya video2 lucah.. bila nmpak friends post scara x sengaja, it shows that derang tekan.. kantoi disitu.. :D

Luqeem™ said...

betul2..sbb tu trafik pn x tnggi sbb tkut dimainkan..XD

Encik JI said...

kalo kt fb mmg annoying la. mcm la kita ni bdoh sgt nk pcaya. hehe

Munna said...

hahaha..bahasa pelik2 pun ada...phm pulak diorg baca entry tea kan? keh3

Bro ahmad said...

takut juga spam..rasa nak edit blogger nak sorok komen mcm blog tea..tapi belum buat2 hmm

siti kektus said...

kalau anon2 tu antar link bukan2, mmg deletelah jawabnya. ;)

izfanora said...

org xder keje mmg gitu..

plik gak. per lah faedah dorg dpt yer.. sibuk je nk ceroboh org sna-sni..

iPai said...

betul laa tea, link churp2 semua tak laku pasal benda ni .. dah jadi common sangat dapat link .. lepas orang risau benda tuh virus ..

adeh .. dah kureng dah dgn churp2 ..

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
haha tu lah, memang delete je terus. cuma kat belog ni lambat sikit tindakan tea nak delete. pehal entah. ==,

Tea Dno said...

@NasZ
lagi2 link banyak. adoihh bencinya...

Tea Dno said...

@sergeant keroro
fuhh fuhh nasib boleh sabar.. haha..

Tea Dno said...

@H.J
haah itu banyak jadi.. pelik kannn?

Tea Dno said...

@dhiera
tu lah, pemikiran orang pun dah bertukar kann..

Tea Dno said...

@abglan
ahaaha.. siut jee...

Tea Dno said...

@MisS HoNeY
tahu takpe.. penat je nak delete.. ==,

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
haha.. agaknya lah kan.. itu lah pentingnya english education.. hahah..

Tea Dno said...

@Dalin
haah tau takpe.. GS.. pfftt.. hahaha..

Tea Dno said...

@Luqeem™
is it a kind of 'alasan'? ROFLOL. xDD

Tea Dno said...

@Encik JI
tapi still ramai yang kurang pandai tersebut kot.. haha...

Tea Dno said...

@Munna
agaknya dia boleh paham sume bahasa, mungkin? huahuahua..

Tea Dno said...

@Bro ahmad
buat je lah.. 5 min pun tak sampai..

Tea Dno said...

@siti kektus
haha.. ye, cara paling bagus!! xDD

Tea Dno said...

@izfanora
dia senang dapat sakitkan hati orang kot.. ==,

Tea Dno said...

@iPai
haah, memang kurang sesangat.. peratusan untuk berjaya tu sangat2 sedikit.. ==,

alif haris said...

perghh byknye spammer .. huhu ..

haha kt email lg la berlambak :D

alif haris said...

eh tea .. sorry lambat letak banner awk dlm blog sy ..
sy dah letak dah :)
terima kasih ye

Tea Dno said...

@alif haris
biasa lah tu.. kat e-mail takyah cite r.. memang berlambak gegila..

Tea Dno said...

@alif haris
ok ok.. takpe.. welcome..

Syuxer said...

mujur blogspot pandai asingkan mana satu ye spam mana satu yang betul kan heheh..tapi kadang2 blogspot ada gak terlepas komen member kita dan ia copkan ia sebagai spam huhu..

apapun..better tapiskan anonymous dari komen blog kita heheh..

Tea Dno said...

@Syuxer
haha.. tu lagi banyak kali kena dah.. tengok2 ada je komen korang ni masuk kat spam.. T_____T

anonymous takyah masuk pun takpe.. huahua..