ORANGES

Visitor kasi gua banyak untung maa ..

34 comments


aku seronok sebab blog aku harini .. biasa lah , mood perempuan .. ada kalanya moody , ada kalanya ceria .. aku ceria harini sebab blog *cet , bape kali mau ulang* ..


visitor untuk harini dah cecah 111 .. wahh , bersemangat nak naikkan lagi sampai malam nanti ..


dan total visitor untuk bulan ni pulak dah 6666 .. wah , rasa macam banyak pulang ong bila ada nombor 1 dan 6 ni .. kehkehkeh ..

juga .. follower menghampiri no bertuah 666 .. *suka*

so , itu saja sedikit entry merepek dari aku ..
SELAMAT BERBUKA PUASA 
ye , korang .. makan-makan tu beringat , jangan sampai tak boleh nak bangun dari kerusi pulak dah lah ye ..



notakaki:
malam sikit ada lagi 1 entry sukasuki ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

34 .16kg daun berguguran:

SoLy SoLicious said...

waahh..mantap..teruskan tea.. :)

Bro ahmad said...

tea mcm mana nak screen shot tu..ajar bro hehee..auto ping dengan backlink fungsi dia apa?

alif haris said...

waaah banyak ong tu :) ehhehe

Ezy Chiaki said...

no cantek tu..
hihikk
tahniah!

Ezad Skytech said...

dapat visitor sehari 100++ pon da seronok kan tea..hee..

NasZ said...

hehehe..orait la tu. tahniah2.

MOHD NASER.com

EYFAalias said...

wahhh! sukanya diaaaa!

EYFAalias said...

semoga semakin maju :D

EYFAalias said...

cepat lah 666! hehehee

Niena Pengembara Ilahi said...

tingkatkan usaha lgi :)

izfanora said...

hebat lah dier nie.. :)

Luqeem™ said...

wah tahniah2!..lepas ni sasar 200 pulak ye..hehe

Tea Dno said...

@SoLy SoLicious
trima kasih ye.. :)

Tea Dno said...

@Bro ahmad
paling simple tekan kat keyboard.. PrtSc, bukak paint terus paste..

nak dapatkan trafik je.. kalau2 ada orang tekan..

Tea Dno said...

@alif haris
tu lah, time nak buka puasa pulak tu..

Tea Dno said...

@Ezy Chiaki
hihikk.. mekasih..

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
yup memang seronok.. target sikit2.. :D

Tea Dno said...

@NasZ
hehe.. ok ok.. tak mampu lagi nak dapatkan beribu2.. :D

Tea Dno said...

@EYFAalias
haha mestilah. :D

Tea Dno said...

@EYFAalias
thanks sayang. :D

Tea Dno said...

@EYFAalias
haha dia pulak yang eksaited. ;p

Tea Dno said...

@Niena Pengembara Ilahi
baik bos. :D

Tea Dno said...

@izfanora
Alhamdulillah.. biasa2 je izfa.. :D

Tea Dno said...

@Luqeem™
hehe trimas.. :D

Insyaallah..

abglan said...

ooooO dah tau rahsia.. aku nak unfollow, tunggu 665 aku follow balik. waka ka ka!!

iPai said...

suka betul dengan nombor 6 tuh .. heheh

tia @ Ini Kisah Tia said...

target lagi Tea :D

Tea Dno said...

@abglan
amboi, tak baik!!

Tea Dno said...

@iPai
agak laa.. tetiba dah rasa macam apa pulak.. la haii..

Tea Dno said...

@tia @ Ini Kisah Tia
Insyaallah.. theehheee..

M Fizan said...

wahhh..banyak betul kejayaan blog nie..tak tau nak cakap apa lagi..tahniah tahniah tahniah..huhu

siti kektus said...

wallaa~

pasni kasi up jd 1111 pulak lah tea. ;)

Tea Dno said...

@M Fizan
Alhamdulillah, dah nampak hasil sikit sikit.. :D

Tea Dno said...

@siti kektus
huyoo masih jauh lagi ni, siti.. :)