ORANGES

hatiku milikmu

26 comments




Pernahkah engkau hargai cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengertikan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu membuatku terpaku

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Sayang padamu..

Kan ku abadikan dikau
Sewaktu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Kan kucoretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Sayang padamu..

Bagai bahtera dilanda badai
Gelora jiwa menggoncang jiwaku
Berombak mencari daratan yang damai
Oh cintaku..

Disisimu aku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Cinta padamu..

Ooohh.. Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku ini
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Sayang padamu..

Kan kucoretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini


notakaki:
-aku selit video lah , sambil dengar lagu boleh tengok videonya ..
-aku rasa lagu ni lagi popular dari lagu lain kot .. AF9 punya lah ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

26 .16kg daun berguguran:

Wanie said...

hehe..lagu ape kah ini?
bukan luahan hati ye..

Tea Dno said...

@Wanie
haha tidakk. lagu nera af9. :D

Hidayah Shukor said...

Hatiku Milikmu??
errr..rasanya lagu nie tajuknya Hatimu Milikku..terbalik kot..heee~ :)

izfanora said...

wah, bermadah2 mlm nie dgn lagu.. :)

Luqeem™ said...

lagu saleem ke? tinggal kenangan..haha

sergeant keroro said...

baru nak puji karang sendiri, haha :P

tak jadi XD

hamzah ian said...

letak la video.. hehe

alif haris said...

letak la lagu :) hehehe

Bro ahmad said...

jiwangnya tea hehee,,nak dengar lagu dia....

Ezad Skytech said...

mula2 tak paham dengan video ni..byk kali tgk baru paham..patung rupanya nera tu...huhu~

Tea Dno said...

@izfanora
sekali sekala.. ngee..

Tea Dno said...

@Luqeem™
uihh tidak lah.. nera af9..

Tea Dno said...

@sergeant keroro
haha cukup2 lah jadi dr.love.. ;p

Tea Dno said...

@hamzah ian
haha pun boleh..

Tea Dno said...

@alif haris
lagu.. boleh.. :D

dengan video sekali.. hee..

Tea Dno said...

@Bro ahmad
tea tak jiwang lah. lagu je yang jiwang.

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
haha sama lah.. adoyai.. apa je kan..

Tea Dno said...

@Hidayah Shukor
err betul lah ni tajuknya..

Ain Zulaikha said...

waaaa ramai nya minat lagu ni, and video klip dia pun best gak kan :)

siti kektus said...

haha. layan perasaan ea tea. :p

EYFAalias said...

Macam tau2 je eyfa tengah layan lagu ni skrg. ehehehe

Tea Dno said...

@Ain Zulaikha
haah memang ramai minat.. video AF terbanyak orang search kot tak silap, selepas lagu hazama.. huhu.. best juga, boleh tengok banyak kali.. suweett.. :D

Tea Dno said...

@siti kektus
amboihh pandai2 je ehhh.. ;p

Tea Dno said...

@EYFAalias
hhaha. minat sama agaknya. xDD

iPai said...

walaupun dia terkeluar, ini lagu pertama yang aku suka dalam budak2 AF tuh .. suara dia sgt perfect dgn lagu ni ..!!!

Tea Dno said...

@iPai
agak laaa.. ada persamaan di situ.. huhu..