ORANGES

"Aku tak kata best , dan aku tak kata tak best .."

32 comments



berjaya jugak aku habiskan tengok cerita kat atas ni , Flat 3A .. tak payah nak langgan langgan ke apa ke , nanti membazir duit aku je .. nak berjimat-cermat ni sementara tunggu hujung bulan (konon) ..

yang paling penting , aku benci pelakon lelaki couple si Fiqah (Intan Ladyana) .. maksud aku , aku benci lakonan dia dalam cerita ni .. grr .. wajib lah aku tengok sesuatu cerita dengan penuh emosi ..

pesanan ringkas dari Doktor Lovey Dovey:
kalau nak pilih lelaki sebagai pasangan , jangan pilih yang bertopengkan syaitan .. tak bawa bahagia pun , membawa derita je .. at last , tau jugak rahsia yang disorokkan konon tak dapat dihidu tu ..

biar lah takde rupa macam retiss , tapi biar boleh membimbing kita ke jalan yang benar .. dan tak menyuruh kita (wanita) untuk melakukan perkara ikut kehendak dia yang bertentangan dengan agama .. hmm ..



notakaki:
emosi tapi takdapat buat aku nangis pun .. pfftt ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

haha, sebab geram kot?

sergeant keroro said...

tu yang tak jadi nak nangis :P

Atiqah Sa'ahiry said...

Tea Dno : kita x tengok pun cite ne..ahaha..sebab takut cite hantu..hahaha..nanti terbayangkan je.

sergeant keroro said...

haha, tengok kat lappy ke? XD

Tea Dno said...

@sergeant keroro
memang geram pun haha.

Tea Dno said...

@sergeant keroro
itu pasal la. tapi, memang ni bukan genre cerita sedih. haha.

Bro ahmad said...

citer seram sangat ke tea? menjiwai jugak tea ni hmmm

Tea Dno said...

@Atiqah Sa'ahiry
hehe. tengok saja. tea memang suka cerita camni. ;)

Tea Dno said...

@sergeant keroro
haha, haah.

p/s: ehh, kero dah bangun ye? ;p

Bro ahmad said...

ni cerita ajaran sesat ke?

Tea Dno said...

@Bro ahmad
tak seram mana pun. memang lorh, emosi terlebih.

Tea Dno said...

@Bro ahmad
kinda lah, bro. :)

Wanz Mejuez said...

ahahaha ni hasil cilok dari link wan ni kan?? ahahah download2 paling menjimatkan RM6 semata mata beli pirate punya cd.. eheheh

alif haris said...

so kesimpulannya cerita ni sederhana la ye ? haha

H.J said...

cari yang jadi tok imam pom dah ok dah..aha

Tea Dno said...

@Wanz Mejuez
ngahahaa.. memang pun.. thanks ye wan.. tahu takpe.. jimat duit nak raya. hahaha..

Tea Dno said...

@alif haris
haha.. yups.. :)

Tea Dno said...

@H.J
itu pun kalau dia nak ke kita ni..

Ezad Skytech said...

cerita ni ada kat dalam lappy.. tapi tak tengok pon lagi..heee~

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
pegi la tengok. sejam lebih je hhaha.

SayaAnim said...

teringin nak tgk tapi penakut melampau.jd lupakan niat tu..
eheee

tak best ek/?

Tea Dno said...

@SayaAnim
ok jugak la.. biasa2 je..

Ezad Skytech said...

kena cari masa yg sesuai nak tgk cerita ni..tgh malam lagi best..haha~

siti kektus said...

tak tengok lagi. pinjam cd memnber je nanti. nak jimat kan. hehehe :p

siti kektus said...

kalau tengok cerita seram nih kena ada bantal kat sebelah buat tutup mata. hehe :p

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
tahu takpe. tengok cerita genre camni tengah malam lagi syok.

Tea Dno said...

@siti kektus
haha tu lagi jimat ohh.

Tea Dno said...

@siti kektus
err, kehkehkeh. hee.

iPai said...

tak best ek ?? hehe .. nasib memang tak nak tgk pon .. wakaka

Tea Dno said...

@iPai
ahahah. takyah tgk, skt hati je.

Syuxer said...

tengok muka depan cam seram huhu..kalau isi ia cam hampeh,memang layak untuk dimaki heheh

Tea Dno said...

@Syuxer
muka depan memang seram aje.. tapi tak seram mana pun.. nak tengok boleh laa..