ORANGES

WORDLESS WEDNESDAY #8

24 comments


korang sume kan sibuk pasal one issue tu .. so , aku pun sama ..

makcik puasa ke makcik ?


notakaki:
perempuan kah ? oh , mungkin juga bapuk .. *kurus pahala puasa*
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

24 .16kg daun berguguran:

siti kektus said...

hohohohoho. ;)

sergeant keroro said...

erk! biar betik???

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

a'a kan.. kecoh isu dia ni.. tp puasa ker?

izfanora said...

yang pasti, tiada hidayah di hatinya..

mohon Allah selamatkan dia..

pCL [p@kcikLie] said...

itu makcik dah makin dikenali...terbongkar segalanya merungkai siapa dalangnya...

Niena Pengembara Ilahi said...

bulan pose dia insap jap kot

Munna said...

haha....percaya sgt la kalau makcik tu puasa.... =)

Bro ahmad said...

tea..coding kotak suiz untuk komen terpadam..terpaksa pakai reply..tea tau betulkan balik..

anismelon said...

xdan lg bace sal nie..just bace bace tajuk je..betul ke dye yg buat?

deeyamorten said...

makcik ni peliklah. dok hina2 islam pun sebut allahuakbar. dalam hina2 islam pun puasa. huhu

iPai said...

wordless speechless

Tea Dno said...

@siti kektus
hihihihihi.. ;p

Tea Dno said...

@sergeant keroro
itu lah yang makcik tu cakap..

Tea Dno said...

@|| A Lady Named .. Yantiey ||
Wallahualam.. :D

Tea Dno said...

@izfanora
harapnya begitu., lah.. huhu..

Tea Dno said...

@pCL [p@kcikLie]
kita pun belum pasti sebenarnya.. taktau itu fitnah atau kenyataan..

Tea Dno said...

@Munna
memang tak percaya.. tapi ayat dia tuuuu.. pehh..

Tea Dno said...

@Bro ahmad
sorry, taktau kod apa nak kena tambah semula.

Tea Dno said...

@anismelon
taktau lah anis.. Wallahualam..

Tea Dno said...

@deeyamorten
makcik ni dah sesat sebenarnya.. aku tengok dah macam kena rasuk syaitan..

Tea Dno said...

@iPai
wordless sengalness.. lalalaa..

Tea Dno said...

@Niena Pengembara Ilahi
syaitan dah kena ikat.. huhu..

tia @ Ini Kisah Tia said...

amik mana ni Tea ?

Tea Dno said...

@tia @ Ini Kisah Tia
amik kat blog dia tuh sendiri.. hohoho..