ORANGES

STALKING orang lain

2 comments

dulu aku selalu online ngadap komputer lame2 .. main game online , main game kanak-kanak .. okeh , mase tu zaman FACEBOOKING takde lagi .. bila dah makin maju , masing2 dah ade facebook , maka ketinggalan lah MYSPACE , FRIENDSTER tu sume .. same je lah dengan aku pun ..

bila dah camtu , aku diperkenalkan pulak ke BLOGGER .. aku ingatkan nak jadikan belog ni diari harian aku je .. tapi aku takleh buat camtu , masih ade rahsia yang aku kena simpan sendiri2 je .. hehehe .. okeh , aku sangat pelik bila tengok orang online lame2 .. maksudnye , lagi lame dari aku online ..

ye , awal2 pembabitan dalam facebook memang aku sangat addicted .. addicted to games .. orang lain , aku tak hiraukan langsung .. bila dah jemu , facebook pun on off .. aku pelik bila member aku boleh lepak depan facebook tu sangat lame .. stalking orang lain , cari cite terhangat di pasar borong .. woahhh .. patut macam2 cite boleh tersebar ni .. aku ingat aku sorang je yang boleh online lame , rupenye orang lain lebih hebat .. tu lah , takleh pandang rendah kat orang lain ..


tapi , kalau dah online lame2 tu .. jangan menyusahkan orang lain pulak .. nanti orang tu rase jengkel okeh ? nanti mula lah ade je tak kena , bermasam muka tak bertegur 468 hari .. huahuahua ..

ape2 pun , jangan lupe vote pakcik beng .. harini dah jumaat .. :D
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

suha said...

sangat best online lame2 (^_^)
pastu baru tersedar esemen xsiap lagi..ok fine!

Tea said...

itu parah okeh.. huhu..