ORANGES

poll

2 comments



jalan-jalan dalam belog aku ni , macam-macam dah ubah kann ? header pun dah takde men-capub muka sendiri .. HAHA malu lah derr nak letak lama-lama .. tu sebab cari idea je camne nak tukar ..


eh derr and terr sekalian , aku bukan nak cakap pasal tu lah .. aku nak cakap pasal benda kat atas ni .. hah , penah nampak tak dalam belog aku ni ? err , tak penah ? nak tipu aku lah tu , korang belek ape je kat belog ni sampai tak nampak .. =.=

saja-saja buat poll , nak tau gak pendapat korang macam mane dengan tekan sini bukak tab baru , tekan situ pun bukak tab baru .. tu lah sebab aku tanya .. kot-kot menyusahkan pulak .. tapi , tak paksa pun korang vote .. *buat muka sedih tahap gaban nak mati sambil airmata darah keluar ..

HAHA , tak reti-reti lagi ? tolong vote lah untuk benda alah tu .. tinggal 4 hari lah .. tak kuar duit pun kalau tekan .. -.- tak tekan takde contest lah nanti .. grr , taknak contest ? fine laa ! merajuk 6 minggu 6 hari nanti .. kehkehkeh .. :P
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

...Minah BluR... said...

perasan perasan..huhu.. tapi tk phm la. ape yg bukak kat tab baru

Tea said...

@...Minah BluR...
haa, try tekan mane2 link dlm belog tea ni. nt trus bkk tab baru. xde loading dlm tab yg same. err, phm x? huhu..