ORANGES

Contest Blog Saya Comel

10 comments




gahaha .. selingan gelak jahat jap .. join contest ni sebab dipaksa oh tidak tidak di-tag oleh kawan blogger comel ni , Minah Blur .. HAHA , tenkiu .. nak join pape skang ni amat berhati-hati , sebab takut tak terlayan pulak .. tapi yang ni memang best , sebab hadiah masyukkk !

syoohh , pegi tekan gambar tu cepat cepat .. :D tarikh tutup 17 Julai 2011 .. fuhh , fuhh lambat lagi kann .. kehkeh .. hmm , sape pulak lah jadi mangsa tag aku kali ni ? =.=

Tia@Ini Kisah Tia
Bro Ahmad
sergeant keroro

err , belog kat atas ni ade belog mamat-mamat .. diorang ade konsep comel ke kat belog ? kalau macho mesti ade lah kann ? huhu .. okeh , aku taktau nak tag sape .. so , korang lah yang kena ! aku dah mula proses kebuntuan balik laa ni .. kehkehkeh .. :P
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

blog ni makin lama makin lawa. ehemm. boleh menang ni :D

...Minah BluR... said...

HAHA
good luck tea!~
blog cmel dah tu

Bro ahmad said...

Bro doakan tea berjaya,,,blog tea comel.....:) kt mana tang comey ye tu hihihi XD

Tea said...

@EYFAalias
itu dsebabkn rasa xpuas hati mmbuak2. huhuu. hope so lahh. :D belog eyfa pn cantek laahh..

Tea said...

@...Minah BluR...
TQ MB. gudluck utk MB gk...

Tea said...

@Bro ahmad
orangnye? hahaha....

niena shopping2u said...

gud luck!!!! rajin join :)

Bro ahmad said...

kita layan durian rock malam nie

http://www.trioseposen.com/2011/06/yes-durian-yang-memang-rock.html

tia @ Ini Kisah Tia said...

bhahahaaa . blog mamat2 tu Tia kenai lah semuaaa . thanks tag Tia . shayngs ketat2! hikss :)

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
hehe, that's y la taggg mereka... :D
cayang kat tia gk laa.. kehkeh..