ORANGES

makan gula2 pun boleh menang hadiah .

2 comments


korang sume mesti familiar dengan rupa gula2 angin kat atas tu kann ? aku suka gile kat gula ni , tak kira lah sakit tekak ke tak .. tapi yang most peberet yang warna kuning tu .. kurang sket angin nya , more to flavour pulak .. hihi ..

tapi skang ni , makan gula2 pun boleh menang hadiah .. tak percaya ? cuba lah klik gambar yang kat bawah ni .. ade lah dia punya cara2 kann ? bukan untuk sume , hanya kolej2 yang terpilih dan berkenaan boleh take precautions lah .. eh , bukan ade marabahaya .. tapi ade challenge ni je ..




notakaki: alah , aku pun nak laa menang ape2 .. tak penah lagi ni , sejak berdekad yang lalu *tipu ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

jai said...

gula2 baik untuk diri sendiri

mazeermohamad said...

HEH! susah woah benda neyh! nak mati saya main! :'P macam plant vs zombie gak! :'P

BILA BLOGGER RASA HEBAT!