ORANGES

challenge yourself 10 things

10 comments


disebabkan kadang-kadang sangatlah ketandusan idea nak update apa kann .. so , dengan berani-berani takutnya aku nak take challenge 10 day tu .. apa tu , challenge yourself 10 things ? korang mesti penah dengar kann ? aku je yang baru dengar .. kehkeh ..


mana aku dapat tau pasal ni ? of course lah masa blogwalking .. tertanya-tanya seyh .. jumpa kat belog incik sergeant keroro .. dan semestinya sebelum rembat kena mintak permission dulu .. kehkeh .. Insyaallah , aku akan start program ni esok lah kot ..

sebab harini mungkin idea ada lagi dalam otak aku ni mencurah-curah .. lepas tamat cabaran 10 hari ni , aku pegi kat cabaran 30 hari lah pulak .. cewahh .. dah macam nestle bliss 14-days challenge pulak .. HAHA ..



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat Churp2race ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

banyaknya cabaran yes sahut cabaran tersebut huhuhu

GaRy™ said...

wah3!!! bagus3.. lagi ramai join lagi bez ni~..

Tea said...

@Bro ahmad
kehkeh. hdup kene brani sahut cabaran..

Tea said...

@GaRy™
hehehe. nmpk best seyhh..

safwanmahzin said...

chaiyok2..n go go go

Tea said...

@safwanmahzin
HAHA. tenkiu ekk.

iPai said...

mak ai .. ni 10 things chalenge plak ... dasat2 ..

Tea said...

@iPai
macam2 challenge skang ni.. nestle pn lum setel lg.. kihkih..

iPai said...

cuba try 100 plak ke .. 1000 plak ke

Tea said...

@iPai
adehh, pengsan mokcik. hahaha..