ORANGES

the night race season 2

16 comments



sape tak seronok bila dapat hadiah best best ? sila bagitau aku cepat cepat .. sebab churpchurp ada buat the night race season 2 wooo .. gila tak seronok aku nampak hadiah kaw-kaw camtu .. tapi bukan senang-senang lah kan .. kena sharing is caring dulu baru lah okeh ..

jom lah pakat join ramai-ramai .. klik je kat mana-mana link yang aku include-kan dalam entry ni .. kat banner pun boleh .. heheh .. lumba dalam ni takpe lah , hadiah pun masyuk .. kalau lumba haram kan menyusahkan diri je nanti ..

tak teruja ke ? aku teruja seyh bila ada contest-contest camni .. sebab peluang tu still ada , walaupun tipis .. mana tau rezeki kita esok lusa dapat pulak hadiah churpchurp ni nak bagi ? ish , korang tak join lagi ? pegi join SINI cepat cepat kalau nak rebut peluang best ni ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

Miz eAn peaN said...

best ni.. ramai woo,.,

Tea said...

@Miz eAn peaN
susah wooo. baru 1 km. haha..

hamzah ian said...

hadiah gempak tuu.. hehe

Tea said...

@hamzah ian
hahaha.. tau xpe.. :P

osHin said...

singgah sini ye :)

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/segmen-bw-dan-list-link.html

Bro ahmad said...

Churp2 race nak kena kempen kt fb tea..dah la jarang masuk fb..ada masuk tapi langsung tak gerak2 kt situ jugak...bagi link nnti ahmad tolak keta tia tu..hmm

Isteri Encek Bard said...

wow

Scya Lollita said...

cam best .

Tea said...

@osHin
singgah tu join la skali. hehehe...

Tea said...

@Bro ahmad
same lah kita, xgerak2 pn. huhuhu... xyah tolak, tarik guna tali pn blh. huhu..

Tea said...

@Isteri Encek Bard
eh, bminat ke? hihi.. join la, bantu sesama..

Tea said...

@Scya Lollita
mmg best. hadiah menarik utk direbut..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wow.. cm best jerk.. tapi aku jarang bernasib bek bile join contest2 ni ... hehe

Tea said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine
hehe, mungkin belom smp turn kita kannn.. kurg nasib lah, sket2 tu ada laa..

Bro ahmad said...

dah cek dah tea kereta dah jalan sikit tapi ketingalan jauh....:)

Tea said...

@Bro ahmad
jauh gile woah, smp xnmpk. haha.