ORANGES

trick untuk mata ..

14 comments



please , spend sikit masa korang kat aku ..

okeh , jom buat 1 trick untuk mata .. pandang je gambar kat bawah ni dan perhatikan dot kecik (sila klik gambar tu dulu ekk) tersebut sampai bar itu habis loading dan akan nampak something .. okeh , bukan nak mengejutkan or whatever lahh , just try .. nice okeh !

sila klik dulu gambar ni ye ..

amacam .. nampak kaler kaler ke tak ? okeh maksudnya , korang kena still fokus kat dot tu .. jangan gerakkan anak mata dari dot tu .. dan bangunan tu akan semacam ade kaler .. nampak tak ? err , paham takk ni ? HUHU .. T___T

then , try lagi skali tanpa focusing on that dot .. hah , ape kaler ? hitam putih kann .. ce komen , ce komen kat bawah entry aku ni .. ermm .. inilah dinamakan ilusi mata .. bukan illuminati ye kawan-kawan .. :P seronok bila test benda camni kadang-kadang ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

tak faham. tak faham. hehehhee

Tea said...

@EYFAalias
err, try klik kt gmb tu, then tgk smp kt dot till bar hbs loading.. still focusing on that, bngunan tu mst ade kaler.. sbnrnye x,pn.. err, phm x?

sergeant keroro said...

a'ah la. nice!! hehe XD

suha said...

hehehe tol2..dh nmpk (^_^)

Tea said...

@sergeant keroro
seronok kann? hehe...

Tea said...

@suha
kehkeh.. ade rase xcaye x?

GaRy™ said...

dah try...putus asa sebab pening+sakit mata gary... huhuhu~.. mata gary dah x sehat~...

Bro ahmad said...

tak nampak apa2 pun

Berkesan ke boikot astro

Cik Jari Tembam said...

Hehe betul lar ini lar mainan mata :D

Tea said...

@Bro ahmad
dh klik kt gmbr tu dlu ke lom? rse cm xbkesan boikot astro, yg boikot hny segelintir/ssetengah antara kte.. yg lain yg still support? xefek sgt, mkin bnyk duit yg dia dpt..

Tea said...

@Cik Jari Tembam
betoll kn? hehee..

tia @ Ini Kisah Tia said...

tak berani ahhh . hahaa . mesti ada taktik sebaliknya . mwahahahaa ..

Tea said...

@GaRy™
huhu.. xdpt tgk ke? mmg agk pning lahh..

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
eh, xde horror ke ape2.. huhuu..