ORANGES

SEGMEN : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London

4 comments




hee , salam ..

harini last okeh , Ady Budika punya segmen .. kalau korang nak join , pegi lah klik kat header tu .. bukan susah mane .. tu pun kalau sempat lah ye .. (okeh , memang sempat .. skang baru 6 pagi) aku sengaja je lambat-lambat submit .. kasi gempak sikit , kot kot lah ade untung .. (walaupun dah tau guna random.org)

okeh , Ady nak tau mane aku jumpa belog beliau .. alah , tak susah .. aku jumpa masa pegi blogwalking kat belog Sunah Sakura .. tapi , masa tu aku buat bodo je macam tak nampak .. then , bila ade segmen yang menggabungkan kitorang anjuran bro BA .. hah , masa tu lah baru aku dok belek entry beliau , follow beliau .. dan add di FB skali .. =.= HAHA , tak ke sengal aku ni ?

siap sudah .. taknak bebel panjang-panjang .. kang tak menang pulak aku .. (cewahh , menggunung harapan tinggi ni) as kawan se-blogger ni , selamat pegi dan pulang lah dari bercuti tu ye .. kehkehkeh .. ade lebih , bawa je lah ole-ole untuk sume yang join .. kan senang .. :P
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

apa ole2 dia dari london tu? tiket percutian ke....hihihi XD
nak lihat bakal bloglist bro

Tea said...

@Bro ahmad
hehehe. xtau lah pulak sbb dia blum pg sane lg. :D

zmah said...

Best juga dpt ole2 LONDON.

Tea said...

@zmah
haa, london sgt la kann. kehkeh.