ORANGES

korean dramas baru lah

3 comments

okeh , ni cerita ceriti yang bakal masuk kat ONE TV ASIA yea .. korean dramas baru lah of course .. tak minat takpe , boleh bace .. tak pun , pegi bace entry lain kat belog ni .. hikhik ..


present to you , LIE TO ME .. macam best okeh , dan kat Korea sudah semestinya sedang ditayangkan .. tengah menunggu masuk ke channel 393 pada 16 Jun 2011 ni .. excited gitu .. setiap hari Rabu dan Khamis okeh ..


oh , CITY HUNTER .. haruslah lambat lagi kann .. 04 Julai 2011 baru start .. motif utama nak tengok drama ni ? Lee Min Ho oppa .. harharhar .. taktau plot okeh ke tak .. go on je nanti , tak sedap boleh pegi tengok cerita Spongebob pulak .. :D


last skali , NEW GISAENG STORY .. macam cerita tradisional sket .. itu buat aku tertarik .. tak lame dah , 15 Jun 2011 ni dah start .. setiap hari Rabu dan Khamis jugak .. tapi , ohh mai jemstrawberi .. pukul 7.50pm pulak start , alahai awal sangat nokk ...



notakaki: nampaknya , LIE TO ME je lah jadi pilihan kott .. korang , suka drama korea tak ? emoticon06
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

Nazzue said...

Ramai member2 saya peminat cita korea..leh kasi infi kat diorg..TQ

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terbaru: Juvana Ibarat Najis

DonutVanila said...

mcm best je cite city hunter..lmbat plk tu kuar..xsabo nk tgk..harap2 la best..:P

seyha said...

2 cerita teratas aku dah aim lame dah. lagi stu cerita bru yonghwa cnblue dgn park shin hye. dua2 prnh brlakon dlm 'you're beautiful'.

kira ni gandingan kali kedua la. xsabar nk tgkkkkkkk!