ORANGES

update benda yang same

8 comments
pagi-pagi bukak dashboard , nampak ramai yang update belog dengan berita terkini .. okeh , aku pun nak update berita terkini lah .. hehe , eh tak tak .. dah ramai kot yang tulis berita itu ini .. kang aku tulis cite same tak ke bosan korang nak baca ? aish ..

kadang-kadang kita ni nak jugak update benda yang same kan ? padahal dah berlambak yang update pasal benda tu dalam sehari .. alah , takyah cakap orang lain .. aku pun tak terlepas nak turut same .. puas aku elakkan jangan jangan jangan .. tapi , dah tertekan publish .. so how ? kehkeh ..

bukan setiap mase je kita ade benda nak update , kadang-kadang buntu jugak .. walaupun kadang-kadang ramai yang dah update cite yang same , dan boleh dikategorikan sebagai lapok , tapi mane tau ade lagi certain people yang taktau kann ? untung-untung belog kita terpilih untuk jadi bahan bacaan mereka haritu ..



notakaki: rase sungguh banyak kadang-kadang dalam entry ni ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

hehehhe. betul tu kadang2 bukak dashboard semua lebih kurang sama je :D

Ujang9897 said...

kekadang update benda yg sama utk simpanan dan rujukan kita...=)


lagi satu sbb takda idea..hee=)

Tea said...

@eyfa
hihi. biasa lahh. kehkeh.

@ujang
memang biasa takde idea tu. hiks.

ummiarissa said...

no idea...

Jahidih Saili said...

hehe..setuju..xpe, walaupun sama tp kt buat dgn cara lain, bag pendapat ke..dll:)

My Name is Mar said...

That's rite!
Tapi nak wat caner..
Macam jual barang gak...
Banyak kedai yang jual barang yang sma..
Sama-sama cari makan kan??
Kira luck lah kalau orang singgah blog..
Btw, jemput join debat:)

Tea said...

@jahidih
lain pengolahan takpe. hihi.

@my name is mar
kena bagi org yang masuk ke belog kita ni 'makan sedap-sedap'.

Nazzue said...

Huahaha ada perkara tersembunyi di sebalik entri yang hampir sama...best kalau kita tahu...percayalah!!!

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri terkini: Siti Nurhaliza Bertemu Peminat