ORANGES

set-kan visitor , TOLONG !!

17 comments



aku kelam kabut mencari sesuatu .. bukan barang hilang , or salah letak barang .. hish .. masalah aku , aku cuma mencari kat mana tempat nak set-kan visitor untuk belog kita ni ? setahu aku , aku set-kan belog visitor aku khusus untuk Malaysia kott ..

eh , korang .. tak kesian ke kat aku tergapai-gapai cari benda alah tu ? serius dari tadi mencari dalam belog sendiri , tak sudah tu cari pulak kat incik Google .. grr , tak ketemu jawapan pun .. ke sebab aku punya soalan tu terlalu pelik untuk incik Google jawab ? grr ..

cukup lah tu .. aku nak suruh korang jawab soalan aku tu je .. kat mana nak adjust sume tu balik ? err , ini gara-gara incik Nuffnang .. incik Nuffnang kan suka visitor dari Malaysia ? tapi , aku dah tak jumpa nak edit kat mana !! :(

UPDATED:
ni lah soalan sebenar aku .. berbelit kann ? tenkiu iPai tolong jelaskan .. cuma problem is not solved yet ..



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 .16kg daun berguguran:

iPai said...

alamak .. aku pon tak tahu laa yg itu ..

Bro ahmad said...

set visitor apa tea hitstat ke? donlod je la koding tu....:)

Tea said...

@iPai
tu lah, xtau nk ckp cmne. T_T

Tea said...

@Bro ahmad
entahlaa bro. tea pning.. HAHA.. mmg ade guna histats. tp yg tea tny ni utk khaskan blog readers kte ni kt visitor mane, mane and mane.. xslap dlm blogger ni gk. T_T

iPai said...

kire ye kalau orang search contoh yye daripada negara lain, kita ye blog takkan keluar .. yg klua daripada ip address malaysia sahaja ..

aku menjelaskan soalan je kot .. aku still tak tau cam ne nak buat

Tea said...

@iPai
hehe... btol la tu.. tu lah mksud sbenar tea.. :D

iPai said...

haa, sape leh jawab, jawab cepat .. nak nanges dah budak ni ..

Tea said...

@iPai
nanges xbrutal lahh.. T_T

iPai said...

ops lupa plak dia brutal .. cepat jawab, karang dia sepah2 kan blog dia nanti, korg takleh baca..

iPai said...

tea, ayat komen tuh pon tungang terbalik je sebanr ye .. huhuuh

Tea said...

@iPai
eleh eleh, sepahkan ke hack? wawawa.... takpe janji boleh paham dah.. :D
sebenarnya, dh jumpa jawapan.. adehh.. :D
baru je td.. semput jap..

iPai said...

fuh2 ... semput .. tarik nafas dalam2 .. heheh

pyejal said...

tak dapar membantu..dh tanya en.google?

EYFAalias said...

entah. eyfa pn xtahu. hehe. kalau dah tahu jangan lupa share eh :P

Tea said...

@iPai
haaa, mintak inhaler.. HAHA..

Tea said...

@pyejal
sudah, sudah.. nt tea cite next entry.. :D

Tea said...

@EYFAalias
okeh sayangs. :D