ORANGES

ringkas tetapi padat , cukup untuk menyampaikan maklumat .

7 comments
aku sangat jeles lah kann bila tengok blog lain yang trafik tinggi setiap hari .. tapi sume tu ade sebab .. entry diorang cukup menarik perhatian orang lain untuk bace , bace dan bace lagi .. bukan setakat bace 1 entry , pastu close tab .. oh tidakk lahh kann ..


aku berusaha nak tingkatkan blog aku macam tu .. bukan sekadar omong kosong je kat blog .. aku tumpang gembira bila blogger lain singgah ke satu2 blog dan kata , "entry nya walaupun ringkas tetapi padat , cukup untuk menyampaikan maklumat ." hah , tak ke cemburu ?


entry aku sumenya panjang , tapi isi belum tentu capai maksudnya kat orang lain kann ? lagi2 kalau entry aku 1 hari tu penuh dengan merepek je .. memang tak jadi pape lahh .. blogwalking saje , dan mendapat kunjungan balas tak memuaskan hati .. sebab , aku lagi suke bila seseorang tu tertancap dengan blog aku dan isi yang terdapat di dalamnya ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 .16kg daun berguguran:

Jahidih Saili said...

xpe..kt sama2 usaha lg k..suatu masa nanti akan trcapai jg hajat di hati tu:)

Tea said...

Insyaallah. :)

mas saari said...

jangan mudah putus asa dik...
akak dulu pun camtu jugak, susah nak dapat komen bagi satu entri!
pembaca setia jangan cakaplah memang takde pun!

tapi akak cuba perbaiki dan belajar dari blogger2 lain! akak cuba pelajari apa yang pembaca cari dari setiap entri tu!

alhamdulillah sekarang akak dah punya pembaca setia dan ada yang menyokong blog akak!

akak tau adik pasti boleh...

IshakAuriskz is Maestro Ishak said...

bia jlez 2 burn ur spirit, ;D

IshakAuriskz is Maestro Ishak said...

eh slap, booster ur spirit,hehehe...

Tea said...

@mas saari tenkiu kak.. tea akan cari kelebihan tu.. hee..

@ishak errkk, takmo lah burn.. jadi abu nt.. T_T

tia @ Ini Kisah Tia said...

ye betul . kurangkan dari terus menaip entri panjang berjela . tak kisah kalau nak panjang , tapi kena cari alternatiflah yang boleh buat orang best dan seronok bila nak baca entri . oke :)