ORANGES

rase macam mata nak terjojol keluar

4 comments

aku ade pengalaman pergi ke tempat mengurut jugak .. bukan orang yang masuk paper tu je penah pegi mengurut sampai kena serbu .. wehh , aku tak lah camtu okeh .. mintak jauh .. walhal , bukan aku pun yang kena urut .. sekadar menjadi peneman je di kala sunyi , eh bukan .. ape merepek ni ..

1st time wehh , agak kejakunan di situ .. ini pegi urut refleksologi , bukan urut batin ye .. but still , ade lah jugak untuk urut badan .. ehemm .. masuk situ , nampak macam biase je suasana .. sekali dah keluar tukang urut , perghh ! rase macam mata nak terjojol keluar , walaupun aku ni perempuan .. dan memang tukang urutnya sume perempuan lah , except for their sifu .. i came from thailand , sawadikap .. (sori shaheizy sam , pinjam ur ayat)

alamak kakak , tak cukup kain ye ? khabar yang digembar-gemburkan macam dalam paper tu memang betollah .. patut pun kaum adam ni suka sangat mintak khidmat urut mereka ni .. ape yang aku nampak , memang tak payah cite lah .. aku sendiri naik malu .. eh tapi kan , tau pulak dia malu kat kitorang ni hah .. maybe sebab sesame perempuan ??



notasakitmata: kalau macam dalam gambar tu , sejuk sket mate ni hah ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

munirah said...

pusat urut mcm ni mmg tumbuh mcm cendawan..tapi ade gak pusat urut yg asingkan pengurut utk lelaki n wanita :)

efa nur said...

hihikhik..efa pun penah sekali je g urut kt spa.. sawadikap punya org jgk..hehe

Jom Terjah Sini :)

Nazzue said...

Penah juga g urut tapak kaki dengan cik isteri...meraung juga ar...sakit!!!
p/s: orang malaysia suka g Danok utk mengurut...

Lepak sambil bersantai di NazZue.com
Entri Terkini : Cepatnya Bloglist Bergerak Tak Terkejar Yop

Tea said...

@munirah kalau join tu, bgus tau.. tp klw islamik pny, mmg konfem lah asingkn..

@efa berani tgk je.. nk kena urut jgk, tp masih belom kesampaian.. hehe..

@nazzue tu perkara biasa.. :D