ORANGES

blog bermuzik .

3 comments
semalam , beriya lah nak edit kan ape yang patut kat blog adik aku tu . aku kan , tak suka blog yang ade lagu2 yang bingit ni . haish . rase dah macam nak buang2 je lagu tersebut . KEHKEH . jahat punya kakak . aa , tak pun , yang paling angel aku boleh buat matikan autoplay tu .




tanya punya tanya , aduss . nak jugak dia autoplay tersebut . so , dengan tak sengaja aku buat muka macam ni -..- serius tak tipu . turutkan je lah , lagipun itu kan blog dia . aku takde hak nak halang dia ape yang dia nak letak kat blog ni . tapi as kakak yang sangat kejam , of course lah aku saje dok provok dia kan . KAHKAH .

papehal , aku nak cakap kat adik sendiri . good blog untuk blog bermuzik awakk tu ye . happy blogging , dan jangan asyik merepek je lah . kihkih . tak mampu kakak awakk ni nak bace haa . -..- (ha , kan dah dapat lagi muka taik/sengal gua) . errr , nak pakai domain sendiri ? awakk tunggu kakak awakk ni banyak duitlah . tak mampu aku nak tanggung bebanyak .




notahatisenang: mood gembira masih tak hilang . er , ini sesi promote blog adik sendiri skali kot .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

Miz eAn peaN said...

jgn na dok bebel je =,,=

rafiqa said...

blog ade music mmg agak annoying la, agi2 yg jenis kite x bole nak pause! haha. :D

Tehuzz said...

@Miz eAn peaN: maaf, ini kan blog sy.

@rafiqa: tahu takpe. KEHKEH.