ORANGES

pengalaman aku check-in hotel

2 comments
korang penah dengar tak pasal game hotel 626 ? ini sebuah game yang bergenre seram . hmm , teruja beb nak main game ni . tapi , hampehhh ! sebab aku stuck kat skrin pastu bla bla bla . mane pulak nak dapat benda alah yang name DORITOS tu ? aku macam rase aku tak penah makan je . ke memang game ni untuk orang kat overseas tu je ?



haish , sumpah la tak adil . bila aku ke website HOTEL 626 ni , kena isi lah ape2 yang dia mintak . pastu tetiba bangun depan mate ade doktor , kena pulak zreett , zreett kat pale otak . ape doktor gile tu buat pun taktau la . then tetiba pulak terimbas balik ade orang bawa gergaji . huh , nak gergaji aku kott ? tu yang terlantar kat hospital ade doktor bagai .

camtu je lah pengalaman aku check-in hotel 626 tu . yang lain , ape pun tak boleh . ade orang cakap , nak main game tu kena tunjuk kat dia gambar macam yang kat bawah ni . itu aku taktau okeh . penat aku tunjuk , last2 habis camtu jugak . baru nak thrill sket , pegi tengok hantu menyergah . memula memang lah boleh gugur jantung , pastu chill ! *pergh , berlagak kann .




kalau ade di antara korang yang dah penah datang ke hotel ni , cerita sket pengalaman camne . yea ? ? hah , lagi satu game ni boleh main dari 6petang sampai 6pagi je . that's why the name of the hotel is 626 . (^^,)v
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha ! serius Tia tak main . tapi bagi upah adik main . sebab nak tengok gak . juast takmau main . bhahahah !

Perasaan Dapat Update Lebih 3 Kali

Tehuzz said...

dia dh main ke? best tak?