ORANGES

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!

1 comment

hah , dah tengahari ni . jom join giveaway dari blog comel di atass . syarat2 anda boleh tengok kat sane ye . wahh , nak nak nak . kasi saye satu giveaway okeh . sume pun lagi takpe .

Nombor kegemaran saya ialah __6__ kerana __nombor tu kann nampak comel , lagipun ape yang berlaku kat sekeliling saya selalu akan tertimbulnya no. 6 . dan saya memang suka lah tengok no. tersebut . rase bahagia pulak selalu . wohoo .__ . :)

kat bawah2 ni sponsorship untuk giveaway ni ye .
  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH !
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS)
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) .

jom , nak tag 2 orang pulak . jeng3 , sape yang kena .


korang kalau nak join , klik je kat GAMBAR okeh ? :)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 .16kg daun berguguran:

Dayana AZ said...

Thanks and good luck ! :)
Make sure updated dengan GA , keep in touch.