ORANGES

Alexa , the web information company .

1 comment
pegi bace blog orang . sudah . nak main game . bosan sumpah bosan . haish . ape lagi nak buat hari2 camni ? ah , sudah . buntu .

penyudahnye aku bukak Alexa . alah , takkan korang taktau kott . Alexa , the web information company . kat situ lah kita nak tau ranking website kita ni berapa . oh , alhamdulillah sesangat sebab baru seminggu pakai domain sendiri dah ade dalam rank MY . tapi tu bukanlah cite nye kat sini .

ape yang aku nak cite ni , tentang bro BA . memang banyak lahh pencapaian yang beliau dah dapat . sampaikan dalam MY rank yang ke-191 . congratz bro ! berada di tengah2 Citibank dan TGV . wahh wahh , TGV pun kalah ni . tahniah lagi sekali , teruskan usaha bro . hopefully bro dapatlah rank di bawah 100 nanti seperti yang bro harapkan . waahh . bodek pulak aku ye .

aku pun nak kerja keras dapatkan rank yang best2 , macam bro BA . skang ni memang lah berpuluh ribu lagi . HOHO . aku pun terjebak dalam dunia blogging ni , pada asalnye memain je kann . skang baru lah nampak sikit kesungguhan nak terus maju , maju dan majuu . :)

ok , cukup sampai situ . korang dah vote BEN ASHAARI belom ? kalau belom , klik gambar kat bawah ye . tinggal bape hari je lagi ni sebelum ketutupan tarikh tutup .


voting aku untuk harini .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 .16kg daun berguguran:

Belog MTT said...

tQ...esok join lagi ya..:) nak selitkan dalam entri pon boleh.. :)