ORANGES

menunggu dengan penuh harapan?

4 comments
salam uols~

kalau perasan la kat tepi2 ni, ade link untuk deviantart kan?
hmm.
lame gile kot tak letak lukisan baru dalam tu.
yela, aku bukan pandai sangat lukis pun.
lukis pun bile teragak je, bile memang hardcore punye bosan.

bile dah lame2 sangat tak melukis ni, tangan semacam kekok ah.
and, and, orang yang aku lukis pun, tangan automatik jadi kecik.
haish. sumpah pelik. muka gedabak, tapi tangan macam semut, kot.


see, uols tengok sendiri. huhuk.

erm. lagi satu hal, inbox emel aku penuh, so dengan berbesar hatinye aku mendelete sume.
HA HA. yela, nak simpan buat ape? penuh ngan notifications tah ape2.
kalau nuff, nuff takpe la gak. HE HE.


see, kan empty? hihi.

skang mase untuk cek emel kat account lagi 1 pulak. -_____________-




: my kucing dah pandai gedik2 nak kuar rumah la skang.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

mrWann said...

ok arr 2 tgn kecik..huhuhu
comey sket..hahaha

Fie aka Tea said...

erk? comel?
xbalance kot. hahahha.

mahira oya said...

pandai lukis ek..nice

Fie aka Tea said...

xde lah pandai pun. huhu