ORANGES

tersangatlah mengantuk

1 comment
salam~
minggu kedua di matriks.
amat boring sey. sebab internet punye la slow mo....
katenye ade wi-fi. tapi tak tau la celah manenye wi-fi dia.
ade wi-fi pun cam hampess je kot, sebab segala macam benda tak kasi bukak.
nasib aku bawa aku nye broadband, tu pun agak LEM....
aisehh. sabo je la duk sini kan. tak lame, staun.
hope pointer tersangat la ok. target nak 4 flat je. huhu.
amiiinn~

maaf la semua geng2 blogger, tak sempat langsung nak berblogwalking ke blog anda sume.
sebab memang tak sempat.
dengan condition internet macam ni, sampai bile nak tunggu?
sudahnye, aku yang tak tido nanti. haish.




: target next year nak masuk UTM. hopefully. ;)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 .16kg daun berguguran:

Nadia Ibrahim said...

u mtrx mane?
jom2 masuk utm..
nnti boleh i buli..
gagaga..