ORANGES

di rumah, di hostel, dua2 bahagia.

5 comments
aku takde lah homesick sangat.
tapi balik gak umah every week. HA HA. what does that mean? LOL.
orait, mood serious ni okeh.
aku memang sangat happy ade kat matriks ni even though aku tersangat lah rase penat.
tidur tak cukup. muke pun dah burn akibat cuaca kepanasan melampau.
tapi ape kisah sebab yang penting blajar.

seronok gile bile ade kat bilik hostel sendiri.
lepak2 ngan member, sambil discuss task yang perlu disiapkan. hee.
kadang2 takde kerja, or cari ilham baru. berhijrah ke bilik orang lain.
and still, discuss lagi.
ho yeah. seronok ade pengalaman macam ni.
well, aku budak baru mengenal hostel life macam mane.
so, this is it. and damn, i like and love it so much.
tapi sayang, hanya 10 bulan. pejam celik, pejam celik.
byebye KMNS. wow, sad!!

target aku nak sambung degree kat UM, UKM, or UTM.
itu pilihan mase kini. next time, mungkin tukar? who knows? only He knows what's the best for me.
pray for me. Insya-Allah. i'll become a successful person. :)




: name je maths, tapi rupenye add maths. ;)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

aDLi MUse said...

USM??? xmaw?? hehe~~
USM best...

Fie aka Tea said...

USM boleh jua.
dgr2nye best seyh. hee. mau2.

fndrocka said...

hostel life memang satu perjalanan hidup yang fun dan mencabar! do ur best

Latest Entri : Peristiwa Subuh

EyaeyayoeJibamok said...

Tea ! Kau di-tag, rujuk blog aku for details :]

mahira oya said...

good luck in ur future k