ORANGES

lagi lagi pelajaran

2 comments

salam pagi semua.

aku terfikir mase aku belum tidur malam tadi, camne gamaknye kalau aku boleh repeat balik semua paper exam. HAHA.
maksud aku, UPSR, PMR and SPM.
aku rase kalau UPSR and PMR boleh la aku repeat balik kasi straight A's je sume kan.
kalau SPM sumpah tak berani. HAHA.
lain la kalau aku dah ade Ph.D nanti, maybe la aku kate SPM tu senang kot.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lately, aku rase macam malas gile nak upload gambar.
padahal sebenarnya dalam taman hati aku ni beriya-iya nak upload, kan kan.
HUHU. entah le, tetiba lak malas.
tapi nak gak tunjuk gambar aku bajet perasan nanti. tunggu je lah.




: sumpah, gile aku kat 7 tak habis2. macam sakai dah kot aku. HEHE.
: duh, sedih gile arini.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

manis said...

sy x nak repeat exam tu.
nak repeat thn tu je.
skip part exam.
hohohoh

Fie aka Tea said...

haha. ntah le.
sy nk repeat skali ngan exam tu.