ORANGES

uiks. ade tag lagi sampai.

10 comments
1.go to your photo files,select the 8th photo folder
perghh. ngam2 oo ade 8 folder. mwahahaha.

2.select the 8th photo from the folder
ni hah gambar no 8 nye. KEH KEH.


3.post along with story behind it
pic ni aku amik mase makan kat 1 restoran yang baru bukak.
memang sedap la masakan tukang masak tu. tak rugi mencuba.
namenye Fiza Cafe.
and gambar ni gak sempena fon baru. so, sengaje snap2 tunjuk power sket. HU HU.

4.challenge 8 blogging friends to do the same

cik dahlia
cik ellis
cik ailebiu
encik belalang
cik dilla
cik minie
encik pakcik rock
encik ash




: tag diberi oleh cik nourul, again~ hee~
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 .16kg daun berguguran:

noor afzan said...

sweet la tag nih.
tapi tak kena tagged.
fuhh~

kitatauke said...

wahh...suke...tapi masih study...ape bende tag tu...huhuuh....

belalang hijau said...

thanks!
belalang dah kene tag nih...
nak kene buat lagi ke?

DaHLia said...

tq..sis da jwb sblm ni :)

Fie aka Tea said...

noor afzan

adakah suka atau tidak bile tak kene tag? *confused*

Fie aka Tea said...

kitatauke

ehehe. tag ni bile kene kat kite. copy paste sume benda tu.
then edit2 balik je ikut ape yg kite nak tulis. huhu.
lain kali fie tag u, kalau fie dpt tag lagi la. hehe

Fie aka Tea said...

belalang

ehem. tpulang.
kalau xnak pun xpe. heee



dahlia

ok3. heee.

kitatauke said...

fie:macam mane nak tau kite kene tag????ade icon2 tertentu ke???

Fie aka Tea said...

nak tau senang je. tgk name kite tersenarai dlm list tag yg someone tu buat. and nt dia akan inform la kt kite, yg kite kene tag. :)

kitatauke said...

fie:tq...biase la...newbie...huhuuh