ORANGES

bermakna buat diriku

5 comments
besar gile kot tangan aku. HU HU.

cincin yang tersemat di jari kami tu. besar maknenye.
hmm. memang akan tersemat di jari aku sampai akhir hayat. itu janji aku.
tapi, andai hilang jugak, maaf la weh. HU HU.
memang aku sayang gile2 kat cincin ni.
walaupun silver, nak kena kat air pun aku tak sanggup. haish.

alyn, nanti kau dah gi sambung belajar. jangan lupe kat aku ye.
nanti kau lupe, aku buang cincin ni. ugut weh. mwahaha.
ingat kat benda yang still hubungkan persahabatan kite ni.
biar jauh beribu batu, asalkan kite masih saling mengingati.
aku tak sanggup dah nak hilang kawan baik, merana weh.
dah pernah kena dah. hmm. sakit je hati, kot.




: bukan bermakna aku buat entri ni, aku ingat kat alyn je.
: shana, iocus theoda, and member lain, saya sayang anda juga. :)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

thomas said...

shoutbox kau tak nak keluarlah!

nourul said...

mau cincin jugak boss!!hehee..

Fie aka Tea said...

thomas

eh, elok je kuar tuh.



nourul

meh meh. jom pi beli. hee

Iocus Theoda said...

hehe..xper2 aku phm.. ;)

Fie aka Tea said...

hihi. :-*