ORANGES

seharian suntuk berjalan

2 comments
plan aku untuk ke terminal 1 arini berjaya.
dan list2 aku tu hanya sikit je yang menepati.
sebab serious duh, aku tengok banyak gile benda tak lawa. sakit mate je. HU HU.

yang buat aku tertarik menarik adalah KASUT.
tapi aku tak beli, sebab kewangan surut. wakaka.
disebabkan aku beli baju and ade lagi benda2 lain yang merepek.
uhuh, mase aku datang awal pagi best gile je jalan tapi sampai rase malu.
sebab, tak ramai orang. dan tetiba macam ade effect angin bertiup.
HA HA. perasan ngek. tapi serious ni. tak nampak ke muke aku? -___________-

yang membuatkan aku rimas tibe2 ade kat term lame2 adalah disebabkan oleh.
.
.
.
.
.
.
.
teeeettt!!

orang semakin ramai.
keadaan makin sesak.
ramai warga asing. i mean, INDONESIAN.
oh dem! cet, tiru sape nih. HA HA.
dan oleh sebab banyak kali tawaf dari bawah ke atas.
menyebabkan aku call mak aku nak balik. ngee.
aku bosan. hiyarghh plus plus penat.

then, esok ade agenda yang lebih penting. JJ!




: well, arini entry merepek je.
: takde mood nak upload gambar. later je, ok? KIH KIH.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 .16kg daun berguguran:

seyha said...

aku pon turun seremban ari yg sme..ptg..keadaan mmg xserupa seremban..nmpk mcm kat jakarta or bangladesh
dush!!
benci tol!!

Fie aka Tea said...

heheh. aku pn benci gle. tuh la aku suke kua pg2. sbb kalau lmbt sikit je, aku mst jadi gile. @@!