ORANGES

update? aku mahu juga.

3 comments
disebabkan kebanyakan blogger sebaya aku mengupdate pasal pendidikan.
aku pun nak turut serta. HA HA. saje menggedik.

for matrikulasi, aku ditawarkan kursus sains.

uitm pula, aku ditawarkan kursus pengurusan pelancongan. HE HE.

pelancongan tuuuuu.

ade suare2 sumbang tanya, "kenapa kau dapat tu?", "eh, kau bukan dak awam ke?", or ape2 yang seumpamanya.
jawapan kepada soalan korang ialah.
sebab aku mintak kursus tu la aku dapat. HA HA.
serious macam gile je.

actually, aku tak suka orang yang pandang rendah sesuatu perkara.
for ex., suare2 sumbang ni kate, "tourism? huh, tak payah la."
what the heaven? kite sendiri yang nak blaja, bukannye dorang.
so, kite yang menentukan corak mase depan kite, kan kan?
ape dorang nak sibuk. tapi ala, biase la.
mulut tempayan boleh la ditutup, mulut manusia pandai2 le korang handle camne. heh.
mak aku sendiri pun kate, kalau tourism betul2 blaja punye. siap leh gi oversea duh.
ko tak nak ke? hish.

tapi tapi la kan.
aku ye2 menyokong hujah aku sendiri, walhal aku act. nak ke matriks.
egegege.
nak sambung engineering lah. huu.


ni KMPh kot.



: tak habis lagi gile ngan 7. oh 7. huu.
: aku dah penat berFacebook secare tibe2.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 .16kg daun berguguran:

helena's said...

dulu masa nak smabung belaja..cikhel tak penah boleh nak bgtau nak amik course apa sebab mak yang pilihakn semua dia buat..

tp alhamdullilah..semuanya okay

macamjodoh pulak kan.mak tau apa yang terbaik untuk kita :)

Fie aka Tea said...

memang lorh.
pilihan ibu bapa biasanya yg terbaik utk kita.

fatin shahar :) said...

aku sokong entry ni...
^________^